Komentari na vest

Najbolji igrač 35. kola Mozzart Bet Superlige: Andrija Radulović i potera za dabl-dabl sezonom

V

Vojvodinaš je

pre 2 meseca

Jedna zanimljivost koja govori da je on odlican igrac,po statistici Sofascore Radulović ima najbolju statistiku na jednom meču u dosadasnjih 35 kola , 9.8 sa Napretkom !
C

Chiske1

pre 2 meseca

Koliko znam bio je najbolje ocenjen igrac lige dok se nije povredio.
н

нс бој

pre 2 meseca

Има добру статистику,али је евидентан пад учинка на терену у односу на први део сезоне.Фали му вољни моменат,да се труди био би дупло бољи,као у првом делу. Много више на терену пружи Савићевић,а по статистици се не види. Ако буде добре понуде за Радуловића треба га продати. Довести Гојковића уместо њега,одличан играч,може и уместо Зукића.
k

kendisport

pre 2 meseca

Mislim da Radulovicu Bandovic nije legao najbolje, ali generalno ima ogroman individualni kvalitet i mislim da je uz Serija najbolje krilo u vasoj ekipi. Slazem se da nije kao u prvom delu sezone svakako. Gojkovic moze umesto Zukica, nije on krilo za Vošu, ali je odlican AM.
G

GOST 510

pre 2 meseca

Gledao sam ga par puta i imam utisak da je broj 1 u Vojvodini po kvalitetu ( nisam gledao Sarija ). Odskače kvalitetom iznad naše lige iako nije stranac ( mislim na prave strance ).
?

??

pre 2 meseca

Odskace i ako nije stranac. Pa kao da mora da bude stranac da bi odskakao, dok su nasi igraci u evropi odskakali tih tvojih stranaca iz afrike nije bilo nigde. Pricas kao da smo mi nesposobni
N

News

pre 2 meseca

Samo jednom je igrac kola bio iz Zvezde. Vise igraca kola su imali Javor I Vozdovac koji su u zoni ispadanja.
V

Voždovac

pre 2 meseca

A komentar na sina Laneta jovanovica ??? Pa kako vest za Vojvodinu bez njegovog veličanstva ?? Stav, frizura, korak, skok u budućnost ??? dajte nešto novinari