Komentari na vest

Najbolji igrač drugog kola Mozzart Bet Superlige - Lazaru Jovanoviću prva "osmica" u sezoni

C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Ja sam pratio i prelazni rok i pripreme ali sam i dalje u neverici koliko je Radnicki dobro odradio to sve, nebo i zemlja je razlika u ofanzivi u odnosu na proslu sezonu pored Kataija i onakvih majstora u Zvezdi da najbolji igraci kola budu Mitrovic i Jovanovic je za respekt, a ne samo da su bili najbolji igraci kola nego je napad Radnickog napravio vise sansi i dao vise golova Partizanu iz igre a sa nama su mogli da budu egal jer su pogodili dve stative i borjan je dva puta pravio parade, kidaju bukari katai kangva ivanic ali nemam problem da kazem svaka cast igracima radnickog na svemu sto su pokazali protiv nas i grobara i da se njihova uloga vrednuje vise jer smo mi ipak igrali protiv Kolubare koja ce da se bori za opstanak koliko vidim jer nisu uradili bas to sto su vosa i radnicki uradili a to je da su doveli ozbiljna pojacanja sa ozbiljnim ulogama koji vec daju ozbiljne rezultate u ofanzivi
A

Adrian Mutu

pre gotovo 2 godine

Svojevremeno se zvao na fejsu lazar laveci jovanović realno prodori mu i jesu u stilu lavecija još je prepoznatljiv što mu je uvek na dresu pisalo lazar ozbiljan igrač gde god da je igrao
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Da nije svirao penal u zadnjoj sekundi sudija nebi dobio desetku!!!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Делује да је Раднички одрадио доста добар прелазни рок...али видећемо их и у наредним утакмицама,мечевима где они треба да нападају.Све у свему,срећно.
N

Niški Radnički

pre gotovo 2 godine

A protiv Partizana nije napadao? Golovi su im pali sa neba? Na odbijene lopte kao na Fifa igrici? Partizan nije imao kršteni šansu protiv Radničkog celu utakmicu, Radnički je promašio 2 zicera takoreći i plus još dve prečke preko toga. Realan rezultat je trebao biti 6-1 za Radnički. Ali onda bi moralo da se svira još bar 4 penala za Partizan. P.S. Isto mislim tako i za Zvezdu, da ne bude da navijam za njih. Radnički volim i navijam za njih od svoje 10-e godine kao pravi rođeni Nišlija, ona dva penala se sviraju samo Beogradskim blizancima i nikome više. Lakše je da sudija bude riban i kritikovan zato što je svirao penale za njih nego zato što nije. A tek pa što nije dao drugi žuti Filipoviću, na čist dribling i ulazak u šesnesterac on se služi rukama i povlači igrača Radničkog za dres. Školski primer žutog kartona, ali ne, sudija nema petlje da se uhvati za džep i da drugi žuti. Zato ga je i Stolica zamenio na poluvremenu i ubacio mučnog Šehovića, desnog beka da igra na levom. Loše se snašao i zbog njega samog je Partizan primio drugi i treći gol. Svaki neutralni navijač i iole solidan poznavalac fudbala bi se složio sa mnom.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Звездаш сам...Први пенал против Партизана чист,па и други. Црвени за Филиповића је требао...Против Звезде,ако није пенал онда је гол. Није исто играти против Звезде и Партизана где си аутсајдер и играти против нпр Новог Пазара,Колубаре у Нишу или у Лучанима кад је противник иза лопте. Фали ти утакмица да би разумео шта сам био написао.Спортски поздрав и да уђете у лигу конференција!
M

M89

pre gotovo 2 godine

Ozbiljno dobar igrač. Gde je bio do sad?
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Igrao za Užice i Mladost Lučani izmedju ostalog. U Radnički dosao iz Pjunika.