Najbolji tim 18. kola
Najbolji tim 18. kola

Najbolji tim 18. kola Mozzart Bet Superlige: Kvintet Nišlija, Stanković treći put uzastopce

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.12.23. | 12:04

Igrači koji su obeležili poslednje utakmice fudbalskog šampionata Srbije

Rokada na čelu tabele, izazvana koliko pobedom Crvene zvezde nad ekipom Mladosti, toliko i porazom Partizana u Nišu. Izazvana dakle i dobrom igrom fudbalera Radničkog, koji su prekinuli post od 50 dana. I mada im to nije bilo dovoljno da pobegnu iz zone ispadanja sigurno je da su izabranici Slavoljuba Đorđevića upisali pobedu koja bi mogla da im okrene sezonu.

Otud i ne čudi što su baš igrači Radničkog najzastupljeniji u idealnom timu 18. kola Mozzart Bet Superlige. Čak petorica ih je tu. Od strelca pobedničkog gola Sava Petrova, preko štoperskog tandema Jamkam – Vojnović, pa sve do Aleksandra Mesarovića i Nemanje Belakovića u ofanzivnom delu veznog reda.

Izabrane vesti

Pored njih, istakli su se i igrači Čukaričkog, trećom uzastopnom pobedom, drugom uzastopnom nad Javorom. Tu je sve bolji Igor Miladinović, ali i Nikola Stanković, kome smo dali prednost u odnosu na Milana Lazarevića zbog umetničkog utiska koji je na nas ostavila Stankovićeva bomba za pobedu u Ivanjici. Pa se tako 20-godišnji fudbaler i treći put uzastopce našao u timu kola.

Tu su i Stefan Hajdin iz Železničara – njegov gol je bio presudan u pobedi nad Spartakom – pa Inbom Hvan kao predstavnik Crvene zvezde, novog lidera prvenstva, te Andrija Radulović, uz Lazarevića jedan od dvojice junaka trijumfa Vojvodine nad Napretkom.

Da ne zaboravimo i Stefan Lekovića među stativama, činio je čuda na golu Radničkog 1923 i bio najzaslužniji za bod Kragujevčana protiv TSC-a.



tagovi

Stojan LekovićNikola StankovićBazil JamkamIgor MiladinovićStefan HajdinHvan In BomAleksandar MesarovićNemanja BelakovićSava PetrovAleksandar VojnovićTim kola Mozzart Bet SuperligeAndrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara