Najbolji tim 28. kola Mozzart Bet Superlige: Veza pripada TSC-u

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 10:08

Topolčana najviše u idealnom sastavu

Sjajno kolo Mozzart Bet Superlige je za nama, bilo je fenomenalnih utakmica, sa fantastičnim golovima od Subotice do Novog Pazara.

A, kada se podvukla crta ispod izveštaja u Mozzart Sportu, isplivao je TSC kao najveći dobitnik kada je Najbolji tim 28. kola u pitanju. Jer, trojica igrača veznog reda Topolčana su zaslužila da se nađu među idealnih 11.

Izabrane vesti

Aleksandar Ćirković je sada već “starosedelac” u idealnom timu. Krilni napadač igra najbolju sezonu u karijeri, u Novom Pazaru se ponovo upisao u strelce, pa se peti put našao u Najboljem timu. Petar Stanić je upisao dve asistencije na stadionu kraj Jošanice, posebno je bila atraktivna prva, posle koje je Pantoviću ostao lakši deo posla – da postigne gol. A, Ivan Milosavljević je odigrao najbolju utakmicu od početka takmičarske godine i izabran je za Najboljeg igrača 28. kola.

Novi Pazar je izgubio utakmicu, ali je het-trik “pogurao” Adema Ljajića među najboljih 11. Tako da je kompletan vezni red “stigao” sa iste utakmice.

Napadačka linija odavno nije bila mlađa. Marko Veličković je, u ovom kolu u ulozi špica, pravio ogromne probleme Kragujevčanima, mogao je komotno da se proslavi, da postigne više od jednog gola (2:0). Pored njega u ofanzivnoj liniji je Lazar Romanić, dvostruki strelac za Železničar protiv Radnika (3:1).

Obojica mladića imaju društvo iskusnijih saigrača u idealnom timu. Žarko Udovičić je ponovo tu, zaslužio je fenomenalnim golom u mrežu Radničkog, dok je Vojislav Stanković dirigovao odbranom Pančevaca u pobedni nad Radnikom.

I Partizan ima dvojicu predstavnika. Golman Aleksandar Jovanović je ponovo bio kao hobotnica ispred gola, skinuo je dva čista zicera igračima Voždovca kod rezultata 2:2. A, onda je time otvorio put Aranđelu Stojkoviću da maestralnim golom postane junak pobede crno-belih (3:2) i da sebe “ubaci” u Idealni tim na poziciji desnog beka.

Na kraju, autor najlepšeg gola kola, a – štoper. Jovan Marinković iz Napretka je zaslužio da mu se skine kapa za “makazice” protiv Javora (3:0).

Najbolji tim 28. kola Mozzart Bet Superlige čine: Jovanović (Partizan) 7,5 - Stojković (Partizan) 7, Marinković (Napredak) 7, Stanković (Železničar) 6,5, Udovičić (Mladost) 7,5 - Ljajić (Novi Pazar) 8, Milosavljević (TSC) 8, Stanić (TSC) 7,5, Ćirković (TSC) 7,5 - Romanić (Železničar) 7,5, Veličković (Mladost) 7,5.

*****

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!



tagovi

Lazar RomanićIvan MilosavljevićAleksandar ĆirkovićPetar StanićAdem LjajićŽarko UdovičićVojislav StankovićJovan MarinkovićAranđel StojkovićAleksandar JovanovićTim kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet SuperligaMarko Veličković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara