Najbolji tim 3. kola Mozzart Bet Superlige: Vikend kad su „mali“ pokazali zube

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 11:34

IMT, Novi Pazar, Javor... Svi oni dali su predstavnike u idealnih 11 srpskog šampionata

Crvena zvezda po pravilu ubedljiva, Partizan se mučio, ali je obavio zadatak protiv Radničkog, ali treće kolo Mozzart Bet Superlige obeležili su uslovno rečeno „mali“ klubovi koji su nam pokazali da ponekad vredi odvojiti vremena i za timove van Topčiderskog brda. Pa tako u timu kola Mozzart Bet Superlige imamo i igrače IMT-a, Javora, Novog Pazara, Spartaka... Sve timova koje fudbalskih poklonici u Srbiji u poslednje vreme ne vide u borbi za Evropu.

To se verovatno i neće desiti, ali je činjenica da su nam poslasticu vikenda priredili Novi Pazar i IMT, koji su u gradu kraj Jošanice odigrali spektakularan meč u kome su Traktoristi posle preokreta slavili sa 4:3, pa otuda čak trojica njihovih igrača u idealnih 11. Dvostruki strelac Miloš Luković, pa Viktor Živojinović, čiji je ulazak preokrenuo utakmicu, te desni bek Nikola Glišić, već drugi put uzatopce u timu kola što vam jasno govori da treba da obratite pažnju na ovog momka.

Izabrane vesti

Kako su pohvale zaslužili i Plave njih će predstavljati Ebenezer Anan, ispred Javora tu je Luka Gojković, dok u ime Spartakove pobede nad Železničarom (3:0 ) govore Dejan Kerkez i Strahinja Tanasijević. I večiti naravno imaju svoje predstavnike, Zvezda Marka Stamenića i Pitera Olajinku, a Partizan Ksandera Severinu.

Dakle, u formaciji 4-2-3-1...

Najbolji tim trećeg kola Mozzart Bet Superlige: Vladimir Savić (Napredak) 7,5 – Nikola Glišić (IMT) 7, Dejan Kerkez (Spartak) 7, Strahinja Tanasijević (Spartak) 7, Ebenezer Anan (Novi Pazar) 7 – Marko Stamenić (C. zvezda) 7, Luka Gojković (Javor) 7 Ksander Severina (Partizan) 7,5, Viktor Živojinović (IMT) 8, Piter Olajinka (C. zvezda) 7,5 - Miloš Luković (IMT) 7,5.




tagovi

Vladimir SavićTim kola Mozzart Bet SuperligeNikola GlišićDejan KerkezStrahinja TanasijevićMarko StamenićLuka GojkovićKsander SeverinaViktor ŽivojinovićPiter OlajinkaMarko LukovićEbenezer Anan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara