Teo Ernandez (Reuters)
Teo Ernandez (Reuters)

Najmoćniji bek na planeti! Teo opet protutnjao 70 metara i dao golčinu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.05.23. | 15:46

Još jedan spektakularan pogodak Milanove lokomotive

Mogu mu se naći manjkavosti u defanzivi s obzirom da igra na poziciji odbrambenog igrača ali kada je ofanziva u pitanju, od Milanovog Tea Ernandeza nema moćnijeg beka na planeti.

Otkako je pre skoro četiri godine došao u Milan iz Real Madrida za “samo” 23.000.000 evra kao opklada Paola Maldinija, francuski levi bek je postao napadačka sila Rosonera. Na 160 utakmica ima učinak od 24 gola i 28 asistencija što znači da na svakoj trećoj utakmici postigne ili namesti gol. Statistika kojom bi se ponosili i igrači na mnogo ofanzivnijim pozicijama. A ko zna koliko još njegovih prodora je završeno “predasistencijama” ili se njegovi šutevi pretvoreni u otpatke iz kojih su postignuti golovi.

Izabrane vesti

Ernandezovi prodori po levom krilu nekada izgledaju nezaustavljivi kada se kao lokomotiva spusti ka protivničkom golu. Prošle sezone je u ključnom meču za titulu postigao jedan od najlepših golova u istoriji Serije A kada je u solo prodoru sa svoje polovine prošao sa loptom 72 metra i zatresao mrežu.

Danas je protiv Lacija reprizirao to remek delo. Opet je dobrih 70 metara vukao loptu i na kraju strašnim šutem sa 20 metara postigao evrogol za 2:0 u meču jako bitnom za plasman Rosonera u Ligu šampiona.



tagovi

Teo Ernandez

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara