Komentari na vest

Najuspešnija jesen TSC-a: Iz drugog plana do trećeg mesta, uz uslove na kojima im mnogi zavide

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Kako je Lalat? Evropa svake sezone, Omladinska škola mora mnooogo bolje, selekcija nije dobra, ozbiljan skauting ne postoji, omladinci 2 boda iznad zone ispadanja, kadeti u zoni ispadanja, pioniri ok, ali pionirska liga Vojvodine nije merilo. Sa uslovima koje imate, ovo je nedovoljno! Klub ste koji može bez problema da stvara i prodaje igrače, za početak do 5 miliona! Uslov: stalno igranje Evrope i dobra Omladinska škola! Sve ostalo je neuspeh i žali Bože infrastrukture!
S

Stapic

pre preko 1 godinu

Pa polako sa omladinskom školom, 4 nepune godine igraju SLS. Kada da naprave te igrače? Imaju Krpića i Peru Ratkova koji ima 19. god i ide u Evropu na zimu ili leto ako Bog da.. polako
L

Let10

pre preko 1 godinu

TSC igra najlepsi fudbal kod nas. Lepo je gledati ove momke. Djakovac, Cvetkovic i posebno Luka Ilic koji kreira igru.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Uvek Sam za to da Ako ima talentovanih igraca u Srbiji da Partizan I Zvezda uvek treba da dovedu te klince I da njima pruze sansu nego neke strance sumnjivog kvaliteta.
G

Gostionica

pre preko 1 godinu

Veljko Ilic je blizu Partizana mada za njega je bolje da ostane u TSC i odatle da pravi transfer preko..
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Odlicno igra TSC godinama. Ujedno je ovo pravi primer kako dobra organizacija donosi rezultate. Cukaricki je pre toga bio primer kako treba poslovati klubom i nije slucajnost da su godinama u vrhu. Sada je to i TSC. Stadion je nesto cime treba da se ugledaju i drugi klubovi. Ponekad je zaista sramota videti po kakvim njivama se igra. TSC je napravio skroman stadion, sa ne bas puno mesta, ali potpuno izgleda savremeno. Ne moze me niko ubediti da i ostale opstine po Srbiji ne mogu izdvojiti te pare i da slicno obnove stadion.
M

Mama mia

pre preko 1 godinu

Dobra ekipa,stvarno dobro igraju..Koliko sam čuo ako je tačno,i Zvezda i Partizan su zainteresovani za njega.
n

n_joy

pre preko 1 godinu

imas ti Djakovca... Dovoljno je samo jednu tekmu odgledati...