Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Najveće kvote na svetu na Leverkuzen i Sosijedad

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.02.24. | 10:59

Nigde nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Relativno bogat dan na sportskim borilištima. Teče 2024. godina, brojna takmičenja hvataju zalet...

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama danas dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su kec na Bajer Leverkuzen u sudaru sa Štutgartom u okviru Kupa Nemačke, kao i dvojka na Real Sosijedad protiv Majorke Kupu kralja.

Izabrane vesti

Bajer Leverkuzen je ove sezone jednostavno fenomenalan. Tim trenera Ćabija Alonsa nije izgubio na 29 mečeva zaredom, odnosno nijedom u aktuelnoj kampanji. Tim zauzima prvo mesto u nacionalnom prvenstvu, a takođe ubrzano juri ka uspehu i u Kupu. Bajer danas igra za plasman u polufinale DFB kupa, i veliki je favorit za proboj u završnu fazu takmičenja. Štutgart igra po sistemu toplo-hladno. Pobedio je četiri puta na poslednjih osam mečeva. Ekipa igra otvoreno, pa je u ovom kalendarskom periodu postigla 19 golova. U minula dva duela Švabe su zgromile RB Lajpcig sa 5:2 i Frajburg sa 3:1, ali ostaje da se vidi da li će moći da se suprotstave Verkselfu, kojeg nisu uspeli da pobede na 10 poslednjih međusobnih sukoba.

MAJORKA - SOSIJEDAD (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,40

Frustrirani trener Majorke Havijer Agire očekivaće odgovor svojih igrača pošto je bio besan zbog najtežeg poraza ekipe od maja 2022. Majorka je pre četiri dana pretrpela debakl Atletik Bilbaa rezultatom 4:0, i bio je to drugi vezani neuspeh tima sa Baleara. Majorka je prva iznad crte u Primeri sa 20 bodova, tri više od najbližeg ugroženog. Ekipa je napravila veliki uspeh plasmanom u polufinale Kupa kralja, gde će kroz dva sukoba sa Sosijedadom pokušati da obezbede mesto u finalu prvi put od osvajanja pehara 2003. Gosti iz Baskije su, ipak, favoriti za prolaz u finale, i imaće priliku da nastave sa dobrom formom pošto su doživeli jedan poraz u 18 mečeva od početka novembra. Plavo-beli su sačuvali svoju mrežu na 11 susreta u tom periodu, uključujući uzastopne remije 0:0, poslednji put protiv Đirone u Primeri u subotu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara