Ilkaj Gundogan slavi pogodak (©Reuters)
Ilkaj Gundogan slavi pogodak (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu: Barselona 2,55 i Gent 1,90

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.24. | 11:10

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igraju se Liga šampiona, Premijer liga, Liga Konferencije, ali i brojni šampionati i Kupovi širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Barselonu protiv Napolija u sklopu elitnog evropskog takmičenja, kao i kec na Gent u sudaru sa Makabi Haifom u okviru najmlađeg kontinentalnog nadmetanja.

Izabrane vesti

Napoli je prošle sezone osvojio dugo očekivanu šampionsku titulu i u tom statusu krenuo u grupnu fazu Lige šampiona. Napolitanci su važili za jasne kandidate za plasman u plej-of jer dok je bilo teško nadmetati se sa Real Madridom za prvo mesto, Partenopeji su bez problema ostavili Bragu i Union Berlin iza zauzevši drugo mesto iza Blankosa. Napoli sada ima velikih problema u prvenstv, pošto je tek deveti u Seriji A. Trener Valter Macari nije ispravio situaciju, već je čak i pogoršao i posle tri meseca na kormilu - a uoči utakmice sa Barselonom - dobio je otkaz. Uprava Napolija ponovo je iznenadila imenovanjem Frančeska Kalcone za trenera, koji će sada ovu funkciju kombinovati sa radom u reprezentaciji Slovačke. Barselona nije imala najtežu grupnu fazu, i važila je za neprikosnovenog favorita u konkurenciji Porta, Šahtjora i Antverpena. Katalonci su zabeležili četiri pobede u šest mečeva, i prošli u osminu finala. Kao i Napoli, Barselona ima problema u prvenstvu, ali je rano govoriti o neuspehu. Blaugrana je posle 25 kola na trećem mestu Primere, u prošlom kolu je pobedila Seltu sa 2:1 i ostvarila treće slavlje u poslednja četiri ligaška susreta.

GENT - MAKABI HAIFA (SREDA, 18.00), KEC 1,90

Gent se nije našao u najtežoj grupi Lige Konferencije, gde je u početku važio za izrazitog favorita. Međutim, Bafalosi nisu uspeli u potpunosti da opravdaju ovaj status, jer su završili na drugom mestu, sa dva boda manje od lidera Makabija iz Tel Aviva. Za rivala u plej-ofu za osminu finala dobili su još jednog izraelskog predstavnika, a u prvom meču sa Makabijem iz Haife su poraženi sa 1:0. Pre tri dana Gent je savladao Epen u prvenstvu Belgije sa 2:0 i skinuo prokletstvo u 2024. pošto je pre toga na sedam zvaničnih duela u novoj godini doživeo šest poraza i izvukao jedan remi. Makabi je uspeo da uđe u grupu fazu Lige Evrope, gde je važio za jasnog autsajdera u konkurenciji Viljareala, Rena i Panatinaikosa. Međutim, tim iz Haife je napravio senzaciju time što je završio ka trećeplasiran. Pobeda nad Gentom od 1:0 je takođe bila prilično iznenađujuća, ali taj rezultat mora da se odbrani. U prvenstvu Izraela Makabi deli prvo mesto sa imenjakom iz Tel Aviva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara