Rašica i Kolašinac (©Reuters)
Rašica i Kolašinac (©Reuters)

Najveći gubitnici poslednjeg dana: Bajeru propali Rašica i Kolašinac!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.10.20. | 19:14

I to se dešava...

Ko zna šta nas sve čeka u završnih pet sati prelaznog roka, ali ako bismo sada pravili presek onda je najveći gubitnik poslednjeg dana – Bajer Leverkuzen!

Letnja transfer pijaca u Nemačkoj završena je u 18 časova po srednjoevropskom vremenu, a Aspirindžije tokom poslednjih nekoliko dana nisu uspele da završe dva pojačanja na kojima je insistirao Peter BošMilota Rašicu i Seada Kolašinca!

Izabrane vesti

Apsolutno neverovatan rasplet u fotofinišu... Prvo je izgledalo kao da će Bajer na kraju ipak dovesti bar Rašicu, pošto je Vendel ostao i Kolašinac bi tu bio višak, ali onda je i to propalo! Rašica je prema saznajima nemačkog Skaja čak potpisao ugovor sa Bajerom, ali na BajAreni nisu uspeli na vreme da deponuju ugovor i posle sat vremena drame ustanovljeno je da potpis ne važi! Ovu informaciju potvrdio je i sportski direktor Bajera Rudi Feler.

“Bilo je određenih poteškoća, Bremen i mi smo dugo imali različite ideje oko formule transfera, na kraju je sve propalo jer nije bilo vremena da se potpis ozvaniči“, izjavio je Feler.

Rašica će tako ostati igrač Verdera bar do januara, a šta će tada biti to niko ne zna...

Istovremeno, ni Sead Kolašinac neće doći, ali Bajer bar ima opciju da pokrije ovaj kiks uprave. Naime, Vendel nije potpisao za Zenit Sankt Peterburg, s tim što je razlog za to upravo Kolašinac. Arsenal i Bajer bili su nadomak dogovora za transfer vredan 11.000.000 evra i bonuse, ali problem je predstavljala plata reprezentativca Bosne i Hercegovine. Kolašinac je želeo da se vrati u Nemačku zbog, kako se dugo šuškalo, porodičnih razloga, ali na kraju je i taj posao obrisan.

A, ne treba zaboraviti da je Bajer ovog leta uzeo 80.000.000 evra samo za Kaija Haverca i to bez onih bonusa...



tagovi

Milot RašicaSead KolašinacLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara