Nakon debija - potpis: Cvetićanin tri godine u Voždovcu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.19. | 19:21

Mladi krilni vezista stavio paraf na profesinalni ugovor sa Zmajevima

Biser ostaje na Voždovcu. Talentovani krilni vezista Zmajeva Luka Cetićanin potisao je trogodišnji profesionalni ugovor sa klubom iz Zaplanjske ulice, što dovoljno govori o tome da na Voždovcu imaju ozbiljne planove sa 16-godišnjim fudbalerom.

Cvetićanin je u Voždovac stigao pred kraj prošle sezone, nakon rastanka sa Partizanom, u kojem je zabeležio prve fudbalske korake, a prošlog vikenda je zabeležio i debitantski nastup u seniorskom timu.
"
U Voždovcu sam već šest meseci i utisci su zaista fenomenalni. Imam veliku podršku od svih u klubu, počevši od sportskog direktora i šefa stručnog štaba, njegovih saradnika i saigrača naravno. Radujem se svakom treningu, posvećen sam maksimalno i sjajno sam se uklopio u ekipu koja me je prihvatila", rekao je Cvetićanin.

Izabrane vesti

Voždovac poslednjih godina vrlo uspešno radi na promociji mladih igrača, na krovu Tržnog centra Stadion veruju i da je upravo Cvetičanin igrač u čiji razvoj treba ozbiljno ulagati, što bi kroz nekoliko godina donelo klubu ozbiljan finansijski impuls.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara