Nani (©AFP)
Nani (©AFP)

Nanijev i Patov Orlando krči put ka vrhu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.05.21. | 05:07

Jedan šut u okvir gola dovoljan da se uzme mera Di Si Junajtedu - 1:0

Može Orlando da igra lepršavo i na gol više, videlo se to protiv Sinsinatija, ali još nisu stvari legle na svoje. Propisno se muči Orlando sa realizacijom, ali je nekada dovoljan i jedan udarac u okvir gola da se slomi otpor rivala.

Nedostaje Orlandu Alešandre Pato. Malerozni Brazilac je odigrao samo jedan meč i već je stigao da se povredi. Provede li Pato više vremena na kućnom i bolničkom lečenju, nego na terenu, teško će se produktivnost Orlanda popraviti. Brazilac je doveden da unapredi napadačku igru Orlanda i rastereti Nanija, a nastavi li ovako biće samo balast za Orlandove finansije.

Izabrane vesti

Škripi napred u igri Orlanda, a odbrana neće doveka moći da besprekorno obavlja zadatke pozati. Potrebno je da Nani dobije napred podršku, jer je ugušen. Sve oči uprte su u njega, a koliko god dobar bio Portugalac, sam protiv svih ne može. Od presudnog je značaja da se Alešandre Pato i Oriol Rosel vrate na teren, a Maurisio Perejra kao danas bude produktivan. 

Otvorio je Urugvajac u ranoj fazi susreta Di Si Junajted, i posle uraganskog starta niko nije mislio da će to biti to od golova. Nizale su se šanse pred oba gola, a pogotovo pred Orlandovim, ali je nedostajalo koncentracije i preciznosti u završnim akcijama. Posle svega, Orlando može biti srećan učinjenim. Poneta su tri boda sa gostovanja, ali u globalu sve ovo nije obećavajuće za tim koji gaji šampionske ambicije.


MLS

Nedelja

Sinsinati - Inter Majami 2:3 (0:2)

/Bareal 59, Haglund 83 - Šej 7, Iguain 38,85/

Nju Ingland - Kolambus 1:0 (0:0)

/Buksa 86/

Ponedeljak

Di Si Junajted - Orlando 0:1 (0:1)

/Perejra 7/

Sijetl - Los Anđeles FK 2:0 (0:0)

/Arega 57, Smit 73/



tagovi

NaniAlešandre PatoOrlando SitiDi Si JunajtedMLSMLS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara