Manolas i Osimen u pozadini (©Reuters)
Manolas i Osimen u pozadini (©Reuters)

Napoli pustio Manolasa u Grčku, zaustavili ga carinici - nosio 20.000 evra u kešu

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.12.21. | 18:42

Iskusni štoper navodno bi mogao ove zime u Olimpijakos

Samo sedam nastupa i ukupno 486 minuta sakupio je Kostas Manolas ove sezone u dresu Napolija. Muče ga povrede, ali i konkurencija je jaka, pa otud vest da bi već u januaru mogao da promeni klub. Navodno, da se vrati u Olimpijakos iz kog je i stigao u Italiju leta 2014. kada je u transferu vrednom 15.000.000 evra potpisao za Romu.

Pet godina kasnije za 36.000.000 evra prešao je u Napoli, u kom je prethodne dve sezone bio standardan, međutim, vrlo je moguće da uskoro dođe do rastanka iako mu ugovor važi do jula 2024. godine.

Izabrane vesti

Nedelja, 20.45: (2.45) Milan (3.40) Napoli (3.05)

Tome u prilog ide odluka kluba da pusti 30-godišnjeg štopera da ove srede otputuje u Grčku zbog privatnih razloga. Pre tri dana Manolas je sedeo na klupi za rezerve u porazu od Empolija (0:1), a kako Napolitance u subotu čeka derbi sa Milanom, jasno je da ga Lučano Spaleti nema u prvom planu za gostovanje na San Siru.

Manolasov put u Grčku ne bi privukao toliku pažnju da italijanski mediji nisu objavili da su ga na aerodromu Kapodičino u Napulju zaustavili carinici jer je sa sobom nosio 20.000 evra u kešu, što je duplo više od dozvoljene sume novca koja se sme uneti ili izneti u zemljama Evropske unije bez prijave carini. Manolasu je, navodno, dozvoljeno da se ukrca u avion tek pošto je platio kaznu.


tagovi

Kostas ManolasNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara