Komentari na vest

Napoli rasturio Mihinu Bolonju, Osimen je čovek odluke i kada ne zatrese mrežu (VIDEO)

O

Objektivac

pre preko 2 godine

Ovaj Fabijan Ruiz je ozbiljan igrač podseća na Matića u najboljim danima čak je i brži
m

moni

pre preko 2 godine

kakvo rasturanje, dali golove iz 2 penala...
S

Sramota

pre preko 2 godine

o komentarima nishta oskar za glumu nishta :D
o

opetgapokrali?

pre preko 2 godine

e miha jesu li te opet pokrali? ili ćeš konačno pobedit nekog
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Miha ima 3 poraza od ta 3 poraza jedan od Milana, gde su ih sudije masakrirale, jedan od Napolija... Nzm sta ocekujes od Bolonje koja je tim da bude 10 mesto na tabeli.
O

Očekujem

pre preko 2 godine

Da ne plače nakon svake tekme kako je pokraden, a evo jutro svanulo a on već počeo plakati o penalima ponovo, zašto jednostavno ne prestanu da prave penale ako im toliko smeta, i imaju 4 poraza a ne 3,uz 3 remija i 3 pobede na 10 mečeva
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Mogu slobodno da kazem kao simpatizer intera da je ovaj napoli izraziti favorit za skudeto, a i spaleti je kao trener zreo za to, mnogi ce reci ima jos dosta da se igra ali stvarno nevidim sta moze da se desi ovoj ekipi pa da toliko padne, pratice i milan i inter ali definitivno napoli igra fudbal za titulu ove godine.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Nadoknadcice Inter bodove, ali mora da se kupe pojacanja u Januaru ili pozajme, mora sve tri linije da osveze, za odbrana jure Matiasa Gintera vec dve tri godine tako, ove godine mu istice ugovor sa Gladbahom, ali ga sad i Bajern hoce, decko ima potecijala kao Skrinjar, u Januaru bi bio dostupan za pola cene od koje stvarno vredi videcemo, za nekih 15 mil eura bio bi Interov pa i manje mozda, idealna zamena za Ranokiju koji odlazi na leto, a koče pregovori i sa De Frajom za novi ugovor, idealan bi bio Ginter, sto se veznog reda tice tu im hitno treba igrac, i naravno napadac jel su Sancez i Hoakin igraci manje za Inter a tako je Argentinac obecavao i nista od njega, mora tri pojacanja da kupe ili pozajme i nadoknadice bodove, uradice Marota opet dobre stvari za Inter u Janaru, letos bas i nije pogodio mete, ali ima popravni za dva meseca
Z

Zippo

pre preko 2 godine

S obzirom da kinezi nemaju love( krah kompanija koje su ulagale u nekretnine tamo),to su pusti snovi, nisu dzaba prodali Lukakua i Hakimija. Mozda nekog pozajme ali opet nece biti jaki ko prosle godine. Bice zanimljiva borba za prva 4 mesta koja vode u LS.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Zippo Suning se uopste ne bavi nekretninama. Nemoj da lupas. Problem je sto kineska vlada ne dpozvoljava da se novac iznosi iz zemlje.