©Star Sport
©Star Sport

Napredak pojačava napad iz TSC-a, čeka se još samo potpis

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 17:21

Slobodan Stanojlović oblači novi dres

Stigao je u Kruševac iskusni špic Uroš Nenadović, a priliku za dokazivanje u samoj navali Napretka u novoj sezoni dobiće i reprezentativac mlađih selekcija Srbije, Slobodan Stanojlović (21), koji je praktično dogovorio saradnju sa novim klubom, posle raskida ugovora sa TSC - om i čeka se još samo ozvaničenje saradnje.

Talentovani špic ponikao je u Partizanu, preporučivši mu se na pravi način posle pozajmice u Loznici, gde je za polusezonu 11 puta gađao gol, a s obzirom da još jednom nije dobio šansu u matičnom klubu, TSC je poslao ponudu za mladog napadača koji se potom našao u Bačkoj Topoli, gde je na 32 utakmice postigao četiri pogotka.

Izabrane vesti

Poslednju sezonu proveo je na pozajmici u Novom Pazaru, na 29 nastupa u šampionatu upisao još četiri gola u eliti, no nije dočekao novu priliku u timu koji će ove sezone probati da se preko kvalifikacija domogne Lige šampiona. Imaće je južnije, još jednom u našem najjačem rangu.

Osim Nenadovića i Stanojlovića, Napredak je u ovom prelaznom roku doveo i veziste Filipa Krstića i njegovog imenjaka Jovića, desnog beka Dejana Parađinu, krila Dušana Stoiljkovića i Branislava Tomića, ali i ostao bez dobrog dela prošlosezonske ekipe, a među njima i bez mnogih pokretača igre, poput Kerkeza, Petrića i Bastajića, pa Dragana Perišića čeka pretežak zadatak da posloži novu ekipu.


tagovi

Slobodan StanojlovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara