Milan Đuričić (© Star sport)
Milan Đuričić (© Star sport)

Napredak se naljutio na Plavog i demantovao dolazak Đumija: Mi smo mu dobra reklama

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.20. | 09:25

Kruševljani traže novog trenera i 15. januara se sele u Antaliju

Neće Milan Đuričić biti novi šef stručnog štaba Napretka. Čim je po okončanju prvog dela prvenstva Goran Stevanović saopštio Kruševljanima da odlazi, pojavila se informacija da će ga na klupi zameniti doskorašnji šef stručnog štaba Radničkog iz Niša i blizak saradnik Sava Miloševića u vremenu kad su preporodili Partizan.

Trebalo ili, pak, nije...

Izabrane vesti

Dezinformacija“, uverava Bojan Miladinović, sportski direktor Čarapana na stranicama Sportskog žurnala. „U svakom slučaju, dobra reklama za Đumija. Ima dosta zainteresovanih kandidata“.

Konkurs za novog trenera pod Bagdalom je otvoren. U ovom trenutku ne zna se ko će pobediti.

„Moramo brzo da reagujemo, bliži se početak priprema, valja definisati i igrački kadar za nastavak prvenstva. Neće nam biti teško da pronađemo novog trenera, jer je Napredak klub u kome bi svaki stručnjak poželeo da radi. Svedoči o tome činjenica da su se, pošto se u medijima pojavila mogućnost odlaska Gorana Stevanovića, mnogi već zainteresovali. Čim ozvaničimo prekid saradnje sa Stevanovićem uslediće promocija novog šefa struke“.

Na osnovu izjava funkcionera jasno se vidi da su Kruševljani ljuti zbog iznenadnog i prevremenog prekida saradnje sa popularnim Plavim.

Nije se Stevanović pojavio na dogovorenom sastanku, kad sam ga pozvao, rekao je da sebe u ovom trenutku ne vidi više u srpskom fudbalu. Ostao sam zatečen, mislio sam da će se, pošto se odmori od iscrpljujućeg finiša sezone, predomisliti. Napredak mu je dao sve što je tražio, na kraju i rehabilitovao kao trenera posle desetogodišnjeg odustva iz Srbije. Ostao je, ipak, dosledan želji da ide, čekamo da nas zvanično, pisanim putem, obavesti o tome“, dodao je Bojan Miladinović.

Žurnal dodaje da će se Napredak tokom zime pripremati u turskom Beleku. Odlazak u antalijsku regiju planiran je za 15. januar. Prozivka je sedam dana ranije u Kruševcu.


tagovi

Napredak KruševacBojan MiladinovićGoran StevanovićMilan Đuričić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara