Komentari na vest

Naših idealnih 11 sa Mundijala: Sedmorica zakucana, najveće dileme na golu i levom beku

G

Gost74929

pre preko 1 godinu

Belinghem, Unahi i Mekalister su daleko ispred Enca. Upamekano može komotno ispred Romera, a i Sais bez problema, nije nešto blistala odbrana Argentine pa da imaju golmana i 2 igrača u idealnom timu.
G

Gost321849

pre preko 1 godinu

Svaka čast Modriću s obzirom da ima 37 godina, ali ne može se to uzimati u obzir, nego ko je najbolji bio. Po mom mišljenju Kovačić je bio bolji na ovom svetskom prvenstvu.
М

М21

pre preko 1 godinu

Мене само занима како нико понакбољњг играла у Аргентине читав турнир Мекалистер нигде не помиње ... Помиње Емцо, помиње се Де Пол, али нигде Макалистер, а дечко је за класу бољи од свих њих био ...
P

Propropro

pre preko 1 godinu

Livakovic, Damfris, Upamekano, Gvardiol, Ernandez, Mekalister, Kasemiro, Grizman, Mbape, Alvarez, Mesi.
P

Propropro

pre preko 1 godinu

Kasno sam se setio, možda je bolje De Paul umesto Kasemira
G

Gostplay

pre preko 1 godinu

Vidi se da su sve sami strucnjaci birali
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

A trener Dragan Stojković Kiksi.
G

Goston je

pre preko 1 godinu

van konkurencije 1.Kiksi sa jednonozima 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.ostali redom Ponosni i preponosni,svakom po mural na jednoj nozi da stoje... Pokazali su celom svetu kako se gine za grb i zastavu ! Koktel ljubavi,bahanalije kojekakve,a na terenu gori od mog društva u balonu...
v

vask

pre preko 1 godinu

Al je zato whoscored objavio najgorih 11 i gle cuda tamo Veljkovic, Lukic i Borjan
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Emiliano Martinez je zasigurno najbolji golman, svaka cast golmanu Maroka, ali sta je skinuo Martinez Kolo Muaniju... Desni bek Hakimi, stoper jedan je sigurno Gvardiol, drugog zaista ne znam, mala je razlika izmedju Romera, Otamendija, Upamekana itd. Levi bek za mene ipak Ernandez. U veznom redu Amrabat i Unahi moraju biti, Modric takodje, sad dal Grizman ili Fernandez uz njih... Mbape i Mesi naravno su sigurni.
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Zasto Mbape?:)
j

juve

pre preko 1 godinu

Lijevi bek hernandez
с

сајбер курајбер

pre preko 1 godinu

Голман Боно, десни бек Дамфрис, задњи везни Амрабат, напад Меси и Ембапе, остало по укусу.
o

ososo

pre preko 1 godinu

Samo da javim da Upamekano nije prediblan cijelo prvenstvo ni jednom.
J

Joke al pravi

pre preko 1 godinu

Gvardiol.. Pa sad.. Kad odgkedas hr-arg, pa vidis mesija kojibje maltene dupko starijih od njega kako ga vrti ko dete na vrtesku... Tesko bi ga stavio u idealnih 11..ne sto rvat.. Briga me.. Pre bi stavio golmana njihovog nego martineza.. Al ajd
L

Lizarazu

pre preko 1 godinu

Sad zamisli sta bi nasim igracima messi radio... bilo bi opet najmanje 7-0
r

realist123

pre preko 1 godinu

Najbolji igrac u povijesti nogometa ga predribla jedanput i ti kazes da decko ne valja? Aloo pa Messi moze radit svima sta ga volja kad je u elementu. Nema tog igraca koji ga moze zaustaviti. To je ko da kazes Maldinia je jednom predriblao Henry i sad je odjednom Maldini los igrac. Svasta
p

plavac

pre preko 1 godinu

otamendi?to je teska kiksara,on je i prosuo finale sa onim besmislenim penalom,kamoli da bude u idealnih 11
V

Vaha_1

pre preko 1 godinu

Poslednja linija Maroka plus golman Bono i DM Amrabat su odigrali maestralan turnir. Tek kad se zbog povreda počela krnjiti (povrede Agerda i Sajsa posle i Mazrauija) Maroko je primao golove...
s

smesno je

pre preko 1 godinu

da je martinez ispred livakovica i bona
k

katar je

pre preko 1 godinu

doslovno kupio prvenstvo i odlucio ko ce da osvoji. Najveca bruka fife ikada, ovaj mundijal sto prije zaboraviti. U ocima pravih fubalskih poznavaoca ko da nije ni postojao
@

@smesno

pre preko 1 godinu

Livaković dobro brani penale, ali ne može zbog toga biti najbolji svetski golman. Dokaz je i to što je još uvek u Dinamu. Do sad je imao samo ozbiljnu ponudu Monpeljea koji je nudio 6-7 miliona evra, a Maminjo tražio 10 i pregovori prekinuti. Videćemo hoće li se sad prodati...
L

Luja

pre preko 1 godinu

Martinez je za dve klase bolki golman od Livakovića.
g

gost098

pre preko 1 godinu

#smešno jesi li ti čitao tekst ili melješ bez veze?
G

Gost992

pre preko 1 godinu

Sve vam je okej sem Akunje
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

hakimi realno nista spec nije igrao, saiss bolji bio
G

G O S T I N H O

pre preko 1 godinu

Kako je moguce da Maroko, osim golmana, koji je samo spomenut, nema nijednog igraca iz poslednje linije u idealnom timu, a prvi gol su primili u polufinalu(na racunajuci autogol)??? Amrabat je stvarno ubijao u defanzivi, ali opet na sredini terena, tako da minimum jos jedan igrac iz poslednje linije uz njega!
@

@gostinho

pre preko 1 godinu

Pa ima Hakimija...
b

bojank911

pre preko 1 godinu

Tako ti je to u fudbalu
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Mislim da je teo ernandez bio za nijansu bolji od akunje, ostalo relativno ok.
M

Metodije Sindjelić#1

pre preko 1 godinu

Livaković-Hakimi-Gvardiol-Sais-Hernanandez - Di Maria-Modrić-Amrabat(Belingem) - Grizman- Mbape-Mesi Druga postava turnira : Martinez-Juranović-Upamekano-Romero-Mazraui- Perišić-De Paul-Belingem-Fernandez-Žiru-Alvarez A da su bolje prošli na prvenstvu u sastavu bi se našli :Gakpo, SAKA, KEJN, zadnja linija Holandije,..
г

гост

pre preko 1 godinu

А МекАлистер ништа?
A

Achnirag

pre preko 1 godinu

Rodrigo de Pol je odigrao savrsen turnir, a narocito je pokidao finale - mislim da je za njega moralo biti mjesta umjesto Grizmana, koji je odigrao dobar turnir, ali nije se pokazao u finalu.
S

Sasda

pre preko 1 godinu

Akunja trupac
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Neko kaže najdosadnije SP sem finala, pa i da i ne, izostalo je većih utakmica u fazi ispadanja, ali bilo je zanimljivih utakmica. Pa naše protiv Kameruna i Švajcarske je bio pravi rolerkoster i odlične utakmice za neutralnog posmatrača, Engleska-Iran, Belgija-Kanada, Hrvatska-Kanada, Južna Koreja-Gana, Portugal-Gana, Španija-Kosta Rika, Nemačka-Kosta Rika, Portugal-Švajcarska, Portugal-Maroko, Francuska-Engleska, Francuska-Maroko, Argentina-Holandija, Argentina-Francuska, Argentina je dobro igrala i protiv Hrvatske i Australije, Japanci su igrali borbeno...Bilo je tu da se probere dobrih utakmica. Kako god, Svetsko prvenstvo je Svetsko prvenstvo, nema većeg takmičenja od njega, pa pokaži se na najvećoj sceni od čega si...
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Pošto i sami finale nazivate utakmicom svih utakmica onda je trebalo ipak da umuvate DiMariju kao anajboljeg igrača iste. Jeste da nije igrao puno na turniru i jeste da je rano izvučen iz finalne utakmice (ne znam da li zbog povrede ili da ne ukrade šou Mesiju) ali je ipak on bio taj X faktor koji je od početka krenuo da urušava Francuze. Ali ok, dečko je navikao na nepravde. Pa 2014. je Mesiju dodeljenja (potpuno neopravdovano) titula igrača turnira a u Argentini je DiMarija bio bolji (a verovatno i još neko iz neke druge reprenzetacije, Nemačke npr).
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Da 2014. je trebao neko drugi da bude najbolji igrač prvenstva, ali to nije sada tema. Za najboljeg igrača ovogodišnjeg finala, pa ne može da bude Di Marija iako je bio sjajan jer nije igrao celu utakmicu, Mesi i Mbape su ostali do kraja sjajni 120 minuta plus penal serija.
E

El Stefanel

pre preko 1 godinu

Mojih 11 E. Martinez Hakimi, Varan, Gvardiol, T.Hernandez, Modrić,Amrabat, Belingem, Mesi, Kejn, Mbape.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Kako je Ernandez sve uprskao u finalu, a Grizman nije? Taj isti Ernandez je imao dve asistencije i gol na SP (polufinale) dok je majstor Grizman imao svega 3 asistencije bez gola u Kataru iako je izvodio sve prekide.
D

Da, kako da ne

pre preko 1 godinu

Grizman je odigrao profesorski i inteligentno protiv Argentine u finalu. Nije se video na terenu. Vas Grizman je imao 3 asistencije i nijedan gol na SP. Nula golova! Izvodio je sve prekide, kornere... Ponavljam, u finalu je odigrao maestralno.
С

Сусек 85'

pre preko 1 godinu

Ипак Ливаковић на гол,свака част голману Аргентине,али мислим да је овај момак без премца најбољи на турниру био ...
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Bonu je bolji i od Martineza i od Livakovica
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Dibu Martinez bez dileme, spasao je Argentinu produžetaka protiv Australije odbranom u 90. minutu gde bi bilo nervoze a možda i penala. Kasnije odbranio 2 penala Holanđanima za prolaz. Protiv Hrvatske nije imao nekog posla ali je sačuvao mrežu. I protiv Francuske zicer u 120. minutu + odbranjen penal Komanu.
o

odbrana diskutabilna

pre preko 1 godinu

Teo Fernandez umesto akunje. Romero mozda da nije one prve utakmice gde su ga arapi vozali da nije znao gde bije.Kolko se secam oko 60og je morao van.Ja bih umesto njega Varana ili cak Lovrena(bas je bio dobar na ovom prvenstvu).Ostalo se slazem.
L

Ludi

pre preko 1 godinu

Dobro je ispao Lovren kod prvog gola za Argentinu. Onako bas amaterski. Mimo toga odigrao sve utakmice top. Cak imao onu vrhunsku asistenciju Perisicu protiv Japana.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Komšinice ne da nema mesta za Lovrena nego ni za Gvardiola, ne sećaš se kako ga je vozao Messi?? Romain Saiss, kapiten Maroka, njihova odbrana, dok su bili zdravi, bila je bez primljenog gola (samo autogol) do polu finala! Grizman, odigrao polovično, a to je ipak Mesijeva pozicija a za napad Žiru, doveo ih do finala! (Giroud iza Messi i Mbappe)
G

Gostio

pre preko 1 godinu

jedno od najgorih svetskih prvenstava sem finala sve utakmice dosadne
@

@Gostio

pre preko 1 godinu

Da slazem se posebno jer od 32 ekipe, Srbija je bila 29ta.
M

Mbappe

pre preko 1 godinu

Odlican turnir Megvajera kazete, i slazem se. Kako smo navikli odigrao je vrhunski. Sve top osim opet zavucenog gola sebi protiv Francuske za povratak kuci.
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Najbolji igrac je Mac Allister . Dr Fudbala ! Pozz