Stefan Šćepović (©MN Press)
Stefan Šćepović (©MN Press)

Nastavlja se avantura – Stefan Šćepović u trećoj ligi Španije

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.23. | 11:16

Sve je dogovoreno sa Kordobom

Stefan Šćepović četvrti put u Španiji. I prvi put – u trećoj ligi. Ali sa ambicijom da pomogne novom poslodavcu da se vrati u Segundu. Prema izveštajima sa Pirineja, nekadašnji reprezentativac Srbije karijeru će nastaviti u Kordobi sa kojom je potpisao kratkoročni ugovor do kraja sezone, baš ne bi li pomogao timu da se domogne promocije.

Kordoba je trenutno treća na tabeli Grupe 1, odmah iza Alkorkona i B tima madridskog Reala, a ispred Deportiva iz Korunje. Međutim, inače najkvalitetniji napad treće lige je počeo da posrće u poslednjim nedeljama pa je zapretila opasnost da promocija izmakne Kordobi.

Izabrane vesti

Otud Šćepović, navodno je već sve potpisano, pošto je 33-godišnji napadač prethodno raskinupo ugovor sa kiparskim AEL-om. U prvoj sezoni na Kipru bio je vrlo dobar, postigao 13 golova, ove se nije naigrao, može biti i zato što je rastanak već bio viđen.

Kordoba će inače biti 19. klub u profesionalnoj karijeri Stefana Šćepovića, koji je u Španiji debitovao kao fudbaler Sportinga iz Hihona u kome je blistao u sezoni 2013/2014, postigao 23 gola, podelio devet asistencija i tako se preporučio slavnom Seltiku.

Odatle nije sve išlo kako treba, ali imaće Šćepović šta da priča naslednicima, jer osim u Srbiji (OFK Beograd, Mladi Radnik, Sopot, Partizan i Rad) igrao je u Italiji (Sampdorija), Belgija (Klub Briž, Serkl Briž), Izraelu (Hapoel Akra, Ašdod), Španiji (Sporting, Hetafe, Malaga), Škotskoj (Seltik), Mađarskoj (Fehervar), Poljskoj (Jagjelonija), Japanu (Mačida Zelvija) i Kipru (AEL).



tagovi

KordobaStefan Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara