Nautiko se vratio na pravi kurs (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.08.21. | 04:48

Pobeda posle pet poraza – 1:0

Negde je Nautikov brod skrenuo s kursa usred sezone, nakon solidnog početka i ušao je u neke opasne vode u kojima ništa dobro nije mogao da nađe.

Tim iz Resifea je bio u očajnoj seriji: pet uzastopnih poraza, a na četiri poslednje utakmice nije postigao ni gol. Slamka spasa se tražila, samo da se izađe na bezbedno.

Izabrane vesti

I našao je u Alagoasu. Stao je na nogu zahuktalom CSA i preko njegovih leđa se izvukao iz debele krize – 1:0.

Odličan meč je odigran na stadionu „Kralj Pele“. Sve je prštalo od šansi, od akcija, šuteva na gol. Ali jedini put kada je lopta završila u mreži, poslata je iz prekida. Nautiko je do pobede došao nakon kornera i centaršuta na prvu stativu, gde je Vinisijus bio najbolji u skoku i preusmerio fudbal u mrežu.

Nakon toga ostalo je 20 minuta igre, ali gosti se nisu povukli da čuvaju rezultat. Sa tako malo samopouzdanja posle takve očajne serije rezultata verovatno se ne bi ni odbranili. Igralo se otvoreno do kraja, a u 75. minutu je Nautiko mogao i do drugog kola. Zabrljao je Žan Karlos, koji je bio oči u oči sa golmanom, a umesto da šutira rešio je da – asistira. Njegov pas ka Paivi presekao je golman Frigeri.

Sjajnu šansu imao je i Vinisijus pet minuta pre kraja, bio je iskosa sam na golmana, ali je ponovo Frigeri bio bolji i sačuvao svoj gol. Doduše, nije to previše značilo timu CSA, ostao je kratkih rukava na svom terenu.

BRAZIL 2 - 20. KOLO

Subota

Avai - Koritiba 1:2 (1:1)

Kruzeiro - Konfijansa 1:0 (0:0)

Vitorija - Guarani 1:0 (1:0)

Nedelja

Operario PR - Vasko 2:0 (2:0)

Remo - CRB 1:2 (0:0)

Botafogo - Vila Nova 3:2 (2:0)

Gojas - Sampajo Korea 2:2 (1:1)

Londrina - Brazil de Pelotas 0:0

Ponedeljak

Ponte Preta - Bruske 3:0 (2:0)

Sreda

CSA – Nautiko  0:1 (0:0)

 


tagovi

NautikoBrazilJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara