Navijači Sarajeva postrojili i šamarali fudbalere, policija kasno stigla u trening centar

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.05.21. | 16:39

Takozvane Horde zla rešile da isteruju pravdu na svoj način

Besni su navijači Sarajeva posle polusezone u kojoj je prokockano 13 bodova, a time širom otvorena vrata banjalučkom Borcu na putu do prve titule prvaka Bosne i Hercegovine posle deset godina. Nezadovoljstvo je jutros dostiglo vrhunac, direktorka kluba Sabrina Buljubašić nije se odazivala, pa su popularne Horde zla, odlučile da fokus prebace na fudbalere. Upali su na trening Bordo tima i postrojili igrače. Pojedinci su dobili šamare, a pohvale jedino golman Vladan Kovačević.

(1,80) Al Fajsali (3,25) Tišrin (4,60)

Izabrane vesti

Najedeblji kraj izvukao je desni bek Dušan Hodžić koji je prema nezvaničnim informacijama branio jednog od saigrača, pa dobio udarac čija je posledica bila zatvoreno oko. Bosanskohercegovački Dnevni Avaz piše da je 27-godišnjak nakon ukazivanja lekarske pomoći napustio prestonicu i zaputio se ka rodnom Brčkom.

Policija je u međuvremenu stigla u trening centar u Butmiru, ali tri policijske patrole nisu zatekle izazivače incidenta, odnosno navijače. Oni su zahtevali odgovore od direktorke Buljubašić. Nakon, razume se nuspešne sezone u kojoj je prekinut niz od dve vezane titule, problemima Sarajeva ne nazire se kraj. Igračima se duguje nekoliko plata, gasi se Škola fudbala "Asim Ferhatović Hase", a vođstvo kluba je nedodirljivo.

Nezadovoljstvo se očigledno gomilalo, kap je prelila čašu nakon krunisanja Borca, pa su navijači počeli da isteruju pravdu na način koji su oni smatrali ispravnim.



tagovi

FK SarajevoSarajevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara