Maks Kruze
Maks Kruze

Navijači u ekstazi, Union doveo najveće pojačanje u istoriji kluba

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.20. | 18:22

Maks Kruze se konačno skrasio u Berlinu...

Navijači Union Berlina su u ekstazi! Nakon prve sezone u Bundesligi i uspešno izborenog opstanka, u Kući starog šumara predstavljeno je najveće pojačanje u istoriji kluba - Maks Kruze (32) novi je igrač Uniona!

Nekadašnji reprezentativac Nemačke dugo je vagao, spekulisalo se da bi mogao nazad na Vezer, u Verder (baš kao što se spekulisalo da traga za klubom koji će biti u mogućnosti da mu da platu od 2.500.000 evra), međutim na kraju se ipak odlučio za simpatični Union.

Izabrane vesti

"Srećan sam što ću opet igrati u Bundesligi. I srećan sam što ću igrati za tako kul klub kao što je Union, koji se poslednjih godina značajno razvio. Bilo je potrebno da dođem u klub koji će me u potpunosti ubediti da je moje mesto u njemu, u prave izazove. I tokom pregovora sam se osećao ugodno, zato sam pristao", kazao je Kruze.

Iskusni napadač prošlu sezonu proveo je u Fenerbahčeu, ali napustio je taj klub pošto su mu kasnile plate.

Union Berlin u napadu ima sjajnog Sebastijana Andersona, najboljeg klupskog strelca prošle sezone (12 golova), ali to ne bi trebalo da predstavlja problem, pošto Kruze uspešno može da igra i po krilu i iza centralnog napadača.

Union će sa Kruzeom zvanično potpisati ugovor u petak. Nemački mediji još ne navode na koliko sezona...


tagovi

Maks KruzeLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara