Ne može Kante, ali može Ndombele! Konte hoće „trkača“, Inter krenuo, Totenhem ima ideje kako

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.20. | 09:05

Možda dođe do trampe

Ngolo Kante je bio jedna od najvećih želja Antonija Kontea u ovom prelaznom roku, ali se na ideji samo i završilo. Francuz nije na prodaju i Inter nije uspeo ni da uđe u pregovore sa Čelsijem, pa se okrenuo drugim rešenjima. I opet je u pitanju francuski vezista. Opet iz Londona.

Inter je krenuo u misiju dovođenje Tangija Ndombele iz Totenhema. Konte insistira na fizički potentnom vezisti koji će mu doneti preko potrebne mišiće i kilometražu na sredini terena. To je ono što nedostaje Galjardiniju, Brozoviću, Valeru i ostalim Interovim vezistima, a Konte veruje da je Ndombele slična verzija Kantea.

Izabrane vesti

Francuz je letos stigao u London kao veliko pojačanje iz Liona za čak 60.000.000 evra, ali nije opravdao očekivanja. Kod Poketina je donekle i pružao neke solidne partije, ali kod Murinja je potpuno podbacio i Posebni ga ne vidi u ozbiljnim planovima. Njih dvojica nikad nisu ’kliknuli’ i Murinjo je dao zeleno svetlo za prodaju dok se tržišna vrednost igrača nije survala i dok Totenhem može da izvuče veći deo uloženih sredstava.

Totenhem je spreman i na trampu sa Nerazurima, ima neke ideje, ali je pitanje kako će Inter odgovoriti. Murinjo bi najradije menjao Ndombelea za Milana Škrinijara koji posle slabe sezone više nije tako nedodirljiv u Interu i sve češće se šuška da bi Inter mogao da ga proda. Potrebna mu je zamena za Vertongena ali problem je što Inter više ceni Škrinijara od Ndombelea, dok londonski klub ima drugačiju procenu vrednosti dvojice igrača i ne bi baš da doplaćuje.

Druga ideja da Inter u zamenu za Ndombelea uključi Ivana Perišića koji se vratio sa pozajmice iz Bajerna, ali opet nije u Konteovim planovima. Perišić je davnašanja Murinjova želja još dok je Portugalac trenirao Mančester Junajted i sada se otvaraju vrata da njih dvojica započnu saradnju. Naravno, Inter bi morao da doplati novac uz Perišića jer je Ndombeleova vrednost veća.

Ovo su samo prve ideje i ostaje da se vidi kako će dalje da teku pregovori dva kluba. Volja na obe strane postoji. 


tagovi

Tangi NdombeleLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Inter
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara