Komentari na vest

Ne, ne, Kristijano nije završio: Napada još rekorda, igra 1.200. put u karijeri, juri 900 golova

p

pazza

pre 5 meseci

Info.za.tebe...ne bulazni...najvecim hejterima je upravo to bilo nesto za sta su se drzali,kako je argentina mesarska,i da jedan covek ne moze sam. Na kraj nevera.
p

paradoks

pre 5 meseci

Ovome ne bi mogli ni da nameste bilo sta.covek odigrao 5 svetskih nikad postigao gol u 1/8 finala,daj urazumite se.
I

Info za tebe

pre 5 meseci

Fudbal je kolektivna igra. Sa kim je Mesi sve igrao a sa kim Ronaldo? Argentina je uvek bila sila na skoro svakom SP a Portugalija ne baš.
k

koja laz

pre 5 meseci

ali totalna laz portugal vec 10 godina ima duplo jaci tim od argentine..argentina jaci tim od portugala imala tamo negde 2010. godine zadnji put...bas teska nebuloza covek doneo argentini svetsko tj on i di maria u kasnim 30im uradili to...ucinili nekog mekalistera montiela i slicne svetskim prvacima...a ovaj imao zotu bernarda bruna kansela sve prajm igrace i nista....
s

sijalica

pre 5 meseci

Covek za male utakmice...luksemburg,malta...u velikim utakmica dobijao penale,otud i nadimak penaldito...sve u svemu na kraj se spustila Bozja pravda u Qatar! Cao zdravo ili ljubi brat...kako bese?))))))))))))))))
a

aaaaaa

pre 5 meseci

Nije Bozija pravda a ni Bozija ruka vec mafijaska prica. ono sto je arg osovojila je sramota fudbala.
m

mnogomnogoveci

pre 5 meseci

Zamisli inda kako su nesrecne i ozlojedjene osobe koje mogu da kazu za pravog goat-a ,koji ima sve osvojeno,da je smesan itd itd...slazem se sa tobom ali je pekica pekson penaldo uvek bio broj 2.to je cinjenica
J

Jednostavno

pre 5 meseci

GOAT. Ko kaže drugačije, ne razume se u fudbal.
A

Armirani beton

pre 5 meseci

Mislim da si pomesao malo.
@

@Jednostavno

pre 5 meseci

Onda se u fudbal ne razumeju Ronaldinjo, Modric, Ronaldo (R9), Runi, Skols, posto misle da je Mesi najbolji svih vremena.
k

kraljina2

pre 5 meseci

🐐
M

Mnogo veci

pre 5 meseci

Sam ljubitelj starije generacije fudbalera, nisu oni imali kondiciju i snagu kao današnji, ali su meni bili bolji, ali ko za čoveka koji je dao 900 golova u karijeri nešto loše priča, to je jako nesrećna osoba.
m

mrbjai

pre 5 meseci

Ac Milan plače za njim...
4

43

pre 5 meseci

Tap in igrac
@

@43

pre 5 meseci

https://www.youtube.com/watch?v=F3ckr2gFHXc&ab_channel=FELOFAKE - otvori link, i imaćeš preko 2h kvalitetnog programa, pa prebroji tap in golove, i one koji to nisu. Evo, dovoljan je samo prvi gol sa snimka da te demantuje.