Komentari na vest

Nedeljković slavi punoletstvo u Subotici - na terenu: Nebitno mi je da li igram protiv Griliša ili nekoga iz Superlige...

g

gost 024

pre 5 meseci

Mnogo dobro dete
M

MileBre

pre 5 meseci

Auuu, da je usao onaj sut, posle varke. Sad bi se otimali ko ce da ga dovede ...
D

Dalas

pre 5 meseci

Proslo je to vreme, jedna lasta ne cini prolecem.. Zigicu je posle Rome skocila cena duplo, a Pavkov vec nije mogao da se proda posle Liverpula. Uglavnom, Nedeljkovic ima otvoren put jer u reprezentaciji nema ama bas nikakvu konkurenciju na poziciji...
?

??

pre 5 meseci

Tako se postaje sampion. U svaku utakmicu se ulazi maksimalno bez obzira na protivnika. Ovaj momak ima jos da radi na sebi, al on ce postati veliki igrac.
0

0211

pre 5 meseci

Sve najbolje omladinac, sreća i zdravlje da te prate. Sredi centaršut i gotovo sam siguran da smo dobili beka u reprezentaciji na duže staze.
D

Dr.Grigorio Marcio

pre 5 meseci

Najviše mu fali centaršut, ne ume da podigne loptu. A to da navežba i da se radi sa njim pravilno na fizici, biće moderan bek za lige petice.
T

Takticar

pre 5 meseci

Decko je skolovan bek.Svoju poziciju odlicno pokriva i to se vidi odmah.Potencijal je sigurno ali mora da radi na tehnici .Leva noga mu je ocajna.Jos se razvija i nije ni pubertet pregurao ,krupan je i bice jak u duelu .Medjutim dosta je krut (drven) nadam se da ce ljudi koji ga treniraju da mu poprave gimnastiku iokretnost.Brzina sasvim solidna i ako se sve poklopi bez povreda bice odlican igrac.