Nejmar dobio rok: Do 10. avgusta da odluči gde će

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.08.19. | 11:40

U prevodu, Barsa ima rok da skupi pare do tada

Završio je Nejmar misiju u Pari Sen Žermenu. Brazilski fudbaler je rekao Svecima da ne želi više da igra za njih, a i čelnicima francuskog šampiona se smučila cela „latino serija“ oko Nejmara i spremni su da ga puste da ode.

Kako tvrdi francuski Ekip, Nejmar je dobio krajnji rok od uprave PSŽ-a: Do 10. avgusta da reši svoj status i završi ceo posao, da se gužva oko njega do tada raščisti, da bi ekipa mogla na miru da se sprema za novu sezonu, koja počinje upravo tog dana.

Izabrane vesti

Sada kada je jasno da Brazilac odlazi, pitanje je – gde će. Naravno, prvi pik je Barselona, koja se najviše pominje kao moguća nova-stara destinacija lakonogog driblera, međutim, španski šampion ima problem da skupi novac i raščisti igrački kadar da bi sebi mogao da priušti skupocenog Nejmara.

Nejmar prelazi u Barselonu - kvota 2,10

Ideja Barselone je bila da Kutinja, Rakitića i novac prebaci PSŽ-u u zamenu za Nejmara, ali su im Francuzi poručili da ih nijedan igrač ne zanima, već samo novac. I to svih 300.000.000 evra, koliko traži gazda Naser al Kelaifi. Ekip tvrdi da informacija kako je PSŽ spustio cenu na 180 miliona nije tačna i da nikakav popust ne važi. To je mala osveta Brazilcu za probleme koje pravi klubu u poslednja dva meseca.

Sada Barselona juri da posle Malkoma u Zenit proda Rakitića ili Kutinja, ali nema za njih mnogo pravog interesovanja, više priča i špekulacija.

Pominjalo se da bi mogao Nejmar u Juventus ili Real Madrid, međutim, to deluju kao malo verovatne destinacije.

Uglavnom, nije ni 10. avgust daleko, pod uslovom da se do tada zaista završi saga o Nejmaru. Barem za ovo leto.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara