Nejmar (©Reuters)
Nejmar (©Reuters)

Nejmar se oglasio i obradovao Brazilce: Dobro sam

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.12.22. | 23:33

Po svemu sudeći, igraće protiv Južne Koreje

Po informacijama brazilskih medija, Svetsko prvenstvo u Kataru završeno je za dvojicu njihovih reprezentativaca - Gabrijela Žesusa i Aleksa Teljesa. Obojica su doživeli povrede u meču sa Kamerunom, koji je Brazil izgubio 0:1, i za njih je izgleda Mundijal završen.

I jedan i drugi imaju status rezervista kod selektora Titea, te njihovi izostanci ne bi trebalo posebno da poremete ekipu. Mnogo važnije tokom današnjeg dana za Brazilce je bilo stanje prve zvezde tima - Nejmara.

Izabrane vesti

Meč prvog kola protiv Srbije Nejmar je napustio desetak minuta pre kraja, posle starta Nikole Milenkovića, a nakon utakmice pojavila se fotografija koja prikazuje ozbiljno natekli zglob brazilskog fudbalera. Zbog toga je pauzirao nekoliko dana, propustio duele sa Švajcarskom i Kamerunom, što se osetilo na igru prvog favorita za trofej, a pitanje je bilo hoće li moći da nastupi u osmini finala protiv Južne Koreje, u ponedeljak od 20 časova.

Kako se čini - hoće!

U subotu uveče Nejmar se oglasio na svom Tviter profilu porukom da je spreman za predstojeću prepreku na putu ka svetskom tronu.

"Osećam se dobro, znao sam da će tako biti".

Dobre vesti potkrepio je fotografijama s treninga, tako da nema dileme - Brazil će napasti Južnu Koreju sa svojim najboljim igračem u timu. Ukoliko ne bude senzacije, Južnoamerikanci potom će se sastati sa boljim iz duela Japana i Hrvatske, a u polufinalu sa Holandijom ili svojim najvećim rivalom, Argentinom.


tagovi

Katar2022NejmarFudbalska reprezentacija Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara