Nejmar više nije želeo da pomaže, Španci otkrili ko je platio kauciju za Danija Alvesa

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.24. | 09:19

"Ne možemo nastaviti da plaćamo za Alvesa jer je proglašen krivim. To ne bi bilo u redu", objavio je Nejmarov otac nedavno

Pisali smo već da je Dani Alves (40) izašao iz zatvora posle 14 meseci, pošto mu je španski sud odobrio da bude na slobodi do donošenje pravosnažne odluke u procesu oko silovanja jedne devojke u noćnom klubu, međutim do toga je došlo pošto je Brazilac položio kauciju od 1.000.000 evra.

Postavljalo se pitanje kako mu je to uspelo, pošto je sam izjavio tokom suđenja da je u minusu i da mu je sva imovina 'zarobljena' u Brazilu. Prvo ga je spasao zemljak Nejmar, kada je uplatio 150.000 evra kako bi ovaj dobio upola blažu kaznu, ali sada španski mediji navode da Nejmar nema veze s novom i mnogo većom uplatom.

Izabrane vesti

"Ne možemo nastaviti da pomažemo Alvesa jer je proglašen krivim. To ne bi bilo u redu", objavio je Nejmarov otac nedavno, čovek koji raspolaže imovinom slavnog Brazilca iz Al Hilala.

Ko je, dakle, platio čak 1.000.000 evra kaucije? Španci tvrde - Memfis Depaj!

Holanđanin je i ranije pomagao kolege što su imale probleme sa zakonom, tako da ovo nije nikakvo iznenađenje.

"Ljudi treba da znaju da imam tešku prošlost. Moj brat je odležao deset godina u zatvoru i jedva sam ga viđao. Da, Benjamin Mendi i Dani Alves su umešani u određene slučajeve, ali to ne znači da mi više nisu prijatelji. Ne želim da pravdam njihove postupke, niti da ih podržavam, ali nikad ih neću izneveriti kao prijatelje".

Žrtvin advokat bio je razočaran svime što se juče dogodilo...

"Skandalozno je na slobodu pustiti osobu koja za tren može da sakupi milion evra".

Daniju Alvesu oduzeta su oba pasoša, i brazilski i španski, tako da ne može da napusti Španiju. Takođe, svaki dan mora da se javlja na sud.


tagovi

Memfis DepajDani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara