Komentari na vest

Neka se još jednom čuje “Pioli is on fire”

bez_EU4ije

pre 23 dana

Putuj, igumane 👋🏻
Č

Čut će se

pre 23 dana

Pioli is fired ..
M

Mikula Ostojić

pre 23 dana

Tim pravi trenera,a ne trener tim ..oduvek je to tako bilo !
G

Gost007

pre 23 dana

A gde to majke ti????
B

Babaroga99

pre 23 dana

Nista posebno nije uradio . Ostavio je Milan u gorem stanju nego u kojem je bio pre Piolija . Uzeo jedan Skudeto i to je to . Sad ovaj novi jos gori od ovog .
J

Jahsgsiagskh

pre 23 dana

Pravi trenutak da ode. To je realno. Ali da mu navijaci Milana trebaju biti zahvalni, trebaju. Osvojio titulu, igrao polufinale LS, redovni ucesnici u LS poslednjih sezona, tim u principu podmladjen... Jedine zamerke na utakmice protiv Intera i one crne minute protiv autsajdera, tip Lece, Sasuolo itd. Kao simpatizer Milana od 2002. godine, skidam kapu Pioliju.

Oldboy

pre 23 dana

Slažem se s tvojim komentarom, vreme mu je da ode. Ali ipak mislim da je živeo za Milan i da jednostavno pojačanja nisu bila na nivou tako velikog kluba. Otpuštanje Maldinija je bila najveća greška , tako da zbog igračkog kadra kojim Milan trenutno raspolaže i novim trenerom, mislim da je 3 mesto plafon sledeće sezone. Sportski pozdrav
G

Gost0007

pre 23 dana

Niti ce biti pesma niti ce navijaci pevati, vec par utakmice gledaju utakmicu bez navijanja i zastava kao znak protesta protiv uprave. Ali da se vratim na Piolija, pa i vreme je za promenu. Dosao je tiho a onda skudeto ali kolike su njegove zasluge? Milan je tada imao strasnu levu stranu, imao je odlicnu sredinu i odlicnog motivatora, Ibrahimovica (ne na terenu), kada se pogleda snimak posle osvojene titule i Ibrin govor, jasno je ko je bio babo u slacionici. Kao neko ko je propustio mozda par meceva, zameram Pioliju lose izmene, neshvatljive rotacije, ni jedan igrac nije napredovao od skudeta (ovi sto su ostali) , De Ketelarea nije znao da koristi, nije vere imao u njega, pa mi je ovaj vratio losim igranjem, pregrst povreda igraca ( njegov tim stucnjaka) itd. Ni ovaj novi ne uliva samopouzdanje, i ta rasprodaja tima koja se provlaci kroz medije, bas losa situacija.
R

Roberto Baggio99

pre 23 dana

Mislis da ce Fonseca nesto napraviti, Dortmund igra finale lige sampina da je bilo malo srece Milan bi prosao grupu i mozda nasao se u finalu i opet bi to bila Piolieva zasluga nastranu sto mu nije islo protiv Intera .
R

Realnost

pre 23 dana

Sve se slazem. Skudeto je osvojio maldini i ibra a ne pioli. Evo ova sezona pokazuje koliko je maldini znao da uklopi ekipu. Ove sezone milan imao paklen napad ali vezni red uzas odbrana uzas. A dovedeni su dobri igraci ni jedan od novajlija nije podbacio ali nisu dovedeni na prava mesta. Tj pioli ih nije iskoristio. Evo celu zezonu on nije sastavio vezni i odbranu da valja. Ni jednu utakmicu nisu odigrali sigurno pozadi i na sredini terena.