Nekad Real, PSŽ, Premijer liga, sada borba za opstanak u Rumuniji?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.24. | 11:51

Dinamo se izgleda nameračio na dve 'ispušene muštikle'

Jedan su od najvećih klubova u ovom delu Evrope. Osamdesetih su igrali polufinale Kupa šampiona (protiv Liverpula) i Kupa pobednika kupova (protiv Anderlehta), imaju 18 titula prvaka Rumunije i 13 domaćih kupova. Međutim kriza u ovom klub traje već godinama. Prošle godine jedva se kroz plej-of vratio u elitu, a sada mu ponovo preti opasnost od ispadanja u niži rang.

Bez obzira na sve to, iz Rumunije stižu vesti da bi velikana iz Bukurešta mogla da pojačaju dva vrlo zvučna imena. Ni manje ni više nego nekadašnja zvezda Reala i Pari Sen Žermena - Hese (30), odnosno davnašnja vedeta Olimpika iz Marselja iz nekolicine premijerligaša - Andre Aju (34).

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - IZ MINUTA U MINUT

Koliko je realizacija ova dva posla blizu nije poznato, iz kluba nisu želeli da govore o tome, ali da realna mogućnost za tako nešto postoji - postoji. Heseova karijera u velikom je i konstantnom padu već godinama. Od prvog januara on je bez kluba, otkako je napusti brazilsku Koritibu, dok Aju ne igra za Avr i ove sezone ima tek tridesetak minuta provedenih na terenu.

Podsetimo, za bivšeg reprezentativca Gane svojevremeno su Vest Hem i Svonsi plaćali po 24 i 22.000.000 evra, a Hesea je Pari Sen Žermen 2016. otkupio od Reala za 25.000.000?!

Sve to sada davna prošlost. Sadašnjost (možda) - borba za opstanak u Rumuniji.



tagovi

Dinamo Bukurešt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara