Komentari na vest

Neki novi trend ili izuzetak: Dortmund skinuo pojačanje Bajernu

R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Salihamidzic ce verovatno uzeti Gintera...😂 Koja komedija od sportskog direktora. Umesto da uzme Ridigera i resi probleme u odbrani za neke 4 godine, ili da je uzeo Sloterbeka koji je mlad i perspektivan ➕ Nemac i vec sada igra sjano, on ce uzeti prosek igrača.
g

gost133

pre oko 2 godine

Ovo je ogroman propust salihamidzica i jos jednom se pokazuje da covjek nema apsolutno blage veze o svom poslu! Sule im ode i on umjesto da expresno reagira i nade zamjenu, a u ovom slucaju bi dobio mladog i perspektivnog stopera za iducih 10ak godina! Jos je i Njemacki reprezentativac a Bayernu je cilj okupljati bas takve igrace! Strasno koliko salihamidzic ne zna svoj posao!
J

Jak napad

pre oko 2 godine

Zna li neko koja pozicija je ranije bila osmica?
o

odgovor

pre oko 2 godine

desna polutka
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Hvala.
M

Mekkyaku

pre oko 2 godine

Ovo moze biti jos jedan veliki propust Salihamindzica, jer je ove sezone mali pokazao da moze da izraste u vrhunskog stopera, jos je i nemac....
G

Gostinji

pre oko 2 godine

kad je to Sule otisao u Dortmund!? sa konja na magarca. pre ce u barsu ili njukasl.
S

Sta bre

pre oko 2 godine

U Njukasl?! Bas sa konja na trotinet Hahahahahahaha
K

Ksale

pre oko 2 godine

Na leto dolazi u Dortmund, ozvaničili su. Iz Bajerna u Dortmund možda jeste "s konja na magarca", ali zato ne znam kako bi bilo bolje da je otišao u Njukasl? Jedino ako mu je cilj novac, što očigledno nije slučaj. Sa Dortmundom sigurno igra Evropu, bori se za poneki trofej, ima dobre saigrače. Njukasl je projekat koji je tek počeo, daleko su od toga da privuku neke ozbiljne igrače i još dalji od borbe za trofeje. Možda budu bolja opcija za igrače od Dortmunda za nekoliko sezona, kad sagrade tim.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Sule je potpisao za Dortmund prelazi na Leto od January je bio u poslednjih 6 meseci ugovora I preso je u Dortmund Plata 10 miliona godisnje.