Nema greške, Eror ide u Katar!

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.09.22. | 14:37

Subotičanin sastavio sjajan tiket sa najvećom kvotom 23. septembra, pa će 24. novembra bodriti Orlove na Lusail stadionu protiv Brazila

Mozzartov avion se popunjava sigurnim tempom, a karte za Katar i meč između Brazila i Srbije su u pravim rukama! Nije bilo greške ni kada je u pitanju Nenad Eror iz Subotice, koji još uvek ne može da sakrije oduševljenje zbog toga što će biti u situaciji da bodri Orlove na velelepnom Lusail stadionu 24. novembra.

Eror je sastavio tiket sa najvećom kvotom (2.636) 23. septembra, zaokruživši 10 parova na uloženih 60 dinara. Nakon što su svi parovi prošli usledila je neverica i uzbuđenje.

Izabrane vesti

"Šta mogu da kažem, sedim i gledam... Nisam ni pomislio da bih mogao da dobijem! Ovo je prvi put da idem na neko ovako veliko takmičenje. Odigrao sam nasumice, praktično sa poslednjih 60 dinara u džepu. Definitivno, nikad slađih 60 dinara", rekao je Nenad za naš portal.

Srbija je protiv Švedske nagovestila visoke domete. Svi su uvereni, pa i sam Nenad Eror, da je selekcija Dragana Stojkovića Piksija sposobna da se nosi sa slavnim Selesaom.

"Kako da ne. Mislim da je došlo vreme kada možemo da se nosimo sa Brazilom. Baš dobro igramo", dodao je Eror.

Podsetimo od 1. septembra do 31. oktobra traje druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.


tagovi

pogodi najveću kvotuKatar2022sp u kataru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara