Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nema kraja Piolijevim mukama: I Menjan u punoj bolnici Rosonera

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 19:28

Čuvar mreže zbog povrede zgloba van stroja do 15 dana

Reprezentativna pauza iz perspektive Rosonera trebalo je da posluži da klub sa San Sira popravi kadrovsku situaciju, međutim umesto toga spisak povređenih postao je samo duži.

Novi fudbaler koji je ispao iz konkurencije usled zdravstvenih problema je Majk Menjan. Puzdani golman koji beleži fenomenalne partije u poslednje vreme, zbog povrede zgloba neže biti na raspolaganju Stefanu Pioliju od 10 do 15 dana, a očekuje ga i manji hirurški zahvat.

Izabrane vesti

Golman Milana i reprezentacije Francuske finale Lige nacija protiv Španije odigrano upravo na San Siru je proveo na klupi, a neposredno potom klub je saopštio da čuvaru mreže sledi pauza.

Menjan je tako proširio spisak povvređenih na kojem su se već nalazili Alesandro Plizari, Davide Kalabrija, Alesandro Florenci, Tjemue Bakajoko, Rade Krunić, Žunior Mesijas i Zlatan Ibrahimović.

Povreda ćuvara mreže koji je ovog leta stigao iz Lila ostavila je Piolija na samo jednoj opciji pri izboru "jedinice", pa će se protiv Verone i Porta među stativama naći Rumun Ćiprijan Tatarusanu, golman koji je jedini nastup u Seriji A upisao prethodne sezone u remiju sa Romom (3:3).


tagovi

Majk Menjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara