Lautaro Martinez (©Reuters)
Lautaro Martinez (©Reuters)

Nema Mesija, ali Gaučosi su jaki kao crna zemlja

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.03.24. | 23:07

Prijateljski meč: Argentina noćas (01.30) protiv El Salvadora u Filadelfiji

Svetski šampion je atrakcija gde god se pojavi, pa čak iako u timu nema mađioničara Lionela Mesija. As Intera iz Majamija ima povredu tetive, pa neće moći da pomogne četi Lionela Skalonija noćas (01.30) u Filadelfiji na stadionu Linkoln Fajnenšel fildu, gde igra NFL tim Iglsi, prošlogodišnji učesnici Superboula.

Biće to prvi meč Gaučosa posle tri meseca, kada je u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine srušen ljuti rival Brazil na Marakani sa 1:0 golom Otamendija u nastavku.

Izabrane vesti

El Salvador nije pobedio skoro dve godine, odnosno 20 utakmica, pa je jasno da se postavlja pitanje samo o broju lopti u mreži selekcije iz Srednje Amerike.

01.00: (1,05) Argentina (14,0) El Salvador (35,0)

Osim Lionela Mesija, u timu svetskog šampiona iz Katara neće biti ni povređenih Paula Dibale i Ezekijela Palasiosa. U reprezentaciji je pozvan i Lisandro Martinez iako defanzivac Mančester Junajteda još nije zalečio povredu kolena. Uz saigrača je u SAD-a, ali nastaviće rehabilitaciju i neće igrati noćas.

Skaloni je za ovu akciju pozvao trojicu debitanata, Valentina Barka, Nikolasa Valentinija i Valentina Karbonija. U odsustvu Mesija i Dibale, šansu od prvog minuta mogao bi da dobije sve bolje krilo Mančester Junajteda Alehandro Garnaćo. On ima samo tri utakmice za najbolju selekciju.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE BITI 7+ NA MEČU ARGENTINA - EL SALVADOR JE 11,0.

Za mesto najisturenijeg napada bore se asovi Sitija i Intera, Hulijan Alvarez i Lautaro Maritnez. Na Mundijalu je u prednosti bio Alverez, dok bi noćas šansu mogao da dobije Lautaro. Veteran Anhel di Marija je i dalje siguran u prvih 11, dok će na sredini terena da dominiraju vezisti Liverpula i Čelsija Aleksis Makalister i Enco Fernandez.

U ovom veku su ove selekcije igrale pre osam godina kada je Argentina slavila sa 2:0.

PRIJATELJSKI MEČEVI

Subota

01.00: (1,05) Argentina (14,0) El Salvador (35,0)

02.30: (1,20) Peru (6,75) Nikaragva (14,0)

***kvote su podložne promenama


tagovi

reprezentacija ArgentinePrijateljske utakmiceLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara