@InterMiamiCF
@InterMiamiCF

Nema ništa lepše od igre sa drugarima

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.12.23. | 17:31

Dolaskom Luisa Suareza, Lionel Mesi u Majamiju sakupio šampionsku družinu iz Barselone

Godišnjica mature u Majamiju! Lionel Mesi je oko sebe sakupio sve najbolje drugare sa kojima je ispisao istorijske stranice Barselone, osvojio četiri šampionske titule u Španiji i Ligu šampiona, pošto se Serhiju Busketsu i Đordiju Albi pridružio i legendarni Luis Suarez.

Vremešni Urugvajac potpisao je ugovor za sledeću sezonu, nakon što je u Brazilu pokazao da i sa 36 godina može da bude najbolji. Tamo je prglašen za najboljeg igrača lige, postigavši 26 golova, uz 17 asistencija, a sada je došao trenutak da igra za svoju dušu.

Izabrane vesti

Sjajni napadač je za Barselonu igrao od 2014. do 2020. godine, a poret trofeja u prvenstu i Ligi šampiona osvajao je i SP za klubove, četiri Kupa Kralja, jedan Superkup Evrope i dve titule Superkupa Španije. Postigao je impresivnih 195 golova i ostvario 113 asistencija na 283 meča.

"Veoma sam srećan i uzbuđen što ću prihvatiti ovaj novi izazov sa Interom iz Majamija. Jedva čekam da počnem, spreman sam da radim na tome da san o osvajanju titule sa još jednim klubom psotane stvarnost. Optimista sam u pogledu toga šta možemo da postignemo zajedno. Daću sve od sebe da obradujem ove sjajne navijače o kojima sam toliko slušao dok nosim boje Inter Majamija. Radujem se ponovnom okupljanju sa sjajnim prijateljima i igračima. Takođe, nestrpljiv sam da upoznam svoje nove saigrače", rekao je Suarez.

U Inter Majamiju su na fantastičan način obeležili današnji događaj. Suarezov potpis je najavljen fotografijom mladih igrača koji sede na travi u dresovima kluba, na čijim leđima su ispisana prezimene nekadašnje Barsine četvorke, uz poruku: "Nema ništa lepše od igre sa drugarima".

U klubu ne kriju oduševljenje ostvarenim poslom, pošto Suarez neće doneti samo kvalitet na terenu, već će predstavljati još jedan marketinški mamac za publiku u MLS ligi, ali i širom planete.

"Srećni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu napadaču svetske klase Luisu Suarezu u naš klub. Luis je žestok takmičar čiji pobednički instikt predstavlja oličje onoga što želimo da vidimo kod naših igrača. Našim navijačima smo obećali da će mo se borit za dolazak najboljih igrača na svetu kako bismo izgradili tim koji može da se takmiči na najvišem nivo u Americi. Nakon sezone u Brazilu, gde je pokupio nagrfade, Luis će biti ključno pojačanje našeg tima. Nastavićemo da budemo ambiciozni i uvek ćemo težiti slobodnim snovima", rekao je izvršni vlasnik kluba Horhe Mas.



tagovi

Inter MajamiLuis SuarezSerhio BusketsĐordi AlbaLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara