Veljko Nikolić (©Starsport)
Veljko Nikolić (©Starsport)

Nema odlaska bez obeštećenja – Veljko Nikolić produžio ugovor sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.10.22. | 12:32

Stari je isticao narednog leta...

Svojevremeno ga je Dejan Stanković poredio i sa Lukom Modrićem, a iako karijera Veljka Nikolića nije (još) krenula u tom smeru uprava Crvene zvezde postarala se da produži ugovor sa 23-godišnjim vezistom i tako spreči njegov potencijalni odlazak bez dinara obeštećenja.

Nikoliću je, naime, aktuelni ugovor isticao sledećeg leta što znači da bi već u januaru stekao mogućnost da bez dozvole kluba pregovara sa udvaračima. Novi ugovor potpisan je do 2025. godine.

Izabrane vesti

To naravno ne znači da će ga Nikolić u celosti odraditi u Ljutice Bogdana, ali vredi napomenuti da je on u klub stigao još na jesen 2016. i mada se isprva kalio u omladincima i Grafičaru sada je već među starosedeocima u timu Miloša Milojevića.

Sve skupa je do sada odigrao 77 utakmica za Zvezdu, postigao 10 golova i namestio još devet.

Mada, treba reći i da mu u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Pred kraj Stankovićevog mandata na klupi skrajnut je u drugi plan, imao je i povredu članka koja nije pomogla, pa nekada prvi bonus ekipe i samim tim stanrdni član prve postave iz sezone 2020/2021 – u tim je uskočio još na proleće 2020. godine – ove jeseni ima ograničeno vreme na terenu.

S tim da je Milojević počeo da ga polako vraća u ritam. Ove sezone zbirno 225 minuta na terenu, raspoređenih na osam utakmica, uz samo dve u kojima je bio član startne postave: protiv Napretka u Mozzart Bet Superligi (1:0) i Mačve u Kupu Srbije (2:0).



tagovi

Veljko NikolićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara