Majkl Antonio (©Reuters)
Majkl Antonio (©Reuters)

Nema predaje, Antonio čuva Vest Hemov san o Ligi šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.05.21. | 22:59

Čekićari slavili na Tarf Muru

Možda su porazi od Njukasla i Čelsija uništili san o Ligi šampiona, ali dokle god i najmanja teorija bude igrala ulogu, Vest Hem se neće predati!

To je poruka pobede na Tarf Muru protiv Barnlija (2:1) gde je Majkl Antonio sa dva pogotka zadržao Čekićare blizu zone Lige šampiona, ali i održao kakvu-takvu prednost u odnosu na najbliže pratioce Totenhem, Liverpul i Everton koji jure plasman bar u Ligu Evrope naredne sezone.

Izabrane vesti

Kako se utakmica razvijala u uvodnih pola sata niko nije mogao ni da pretpostavi da će to biti zapravo sve što je utakmica imala da pruži u pogledu golova. Ne i šansi, pošto su se Matej Vidra u finišu prvog, odnosno Džesi Lingard na kraju drugog poluvremena propisno ispromašivali jer su imali “mrtve šanse“ koje nisu iskoristili.

Barnli je do vođstva stigao već u 19. minutu posle ružnog starta Tomasa Součeka iz kojeg je Kris Vud bio siguran. Uspeo je Lukaš Fabijanski da pogodi stranu u koju će Vud da uputi udarac, ali je lopta bila suviše brza da bi je stigao i zaustavio.

Nedugo posle pogotka usledio je pravi mali šou u režiji Majkla Antonija. Prvo je Vladimir Coufal pokazao odličnu tehniku prilikom centaršuta u šesnaesterac gde je loptu dočekao najbolji strelac Čekićara i glavom je poslao u mrežu. Samo osam minuta posle prvog, eto i drugog pogotka za Vest Hem i Antonija! Ovog puta asistent je bio Said Benrama koji je takođe uposlio svog napadača centaršutem, a Antonio ostao dovoljno priseban da pošalje loptu još jednom iza leđa nemoćnog Nika Poupa.

Vest Hem sada ima 58 bodova na petom mestu, tri manje od Čelsija, ali i dva više od Totenhema. Liverpul ima 54, a Everton 52 boda. Do kraja sezone ostala su još četiri kola, s tim što klubovi s Mersisajda imaju po kolo više da odigraju...

PREMIJER LIGA - 34. KOLO

Petak

Sautempton - Lester 1:1 (0:0)

/Vord Praus 61pen - Evans 68/

Subota

Kristal Palas - Mančester Siti 0:2 (0:0)

/Aguero 57, Tores 59/

Brajton - Lids 2:0 (1:0)

/Gros 14pen, Velbek 79/

Čelsi - Fulam 2:0 (1:0)

/Haverc 10, 49/

Everton - Aston Vila 1:2 (1:1)

/Kalvert-Luvin 19 - Votkins 13, El Gazi 81/

Nedelja

Njukasl - Arsenal 0:2 (0:1)

/Elneni 6, Obamejan 66/

Totenhem - Šefild Junajted 3:0 (1:0)

/Bejl 36, 61, 69/

Ponedeljak

VBA - Vulverhempton 1:1 (0:1)

/Dijanj 62 - Silva 45+2/

Barnli - Vest Hem 1:2 (1:2)

/Vud 19 – Antonio 21, 29/

Odloženo:

Mančester junajted - Liverpul



tagovi

Vest HembarnliMajkl AntonioKris Vud

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara