Komentari na vest

Nema razloga za brigu na Marakani, Borjan nije teže povređen

3

321321

pre oko 2 godine

JOS JEDNA POBEDA I TITULA !!!
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Ma isfolirao malo valjao se 6 minuta ,kao nešto......al ok idemo dalje još 4pobede!!!!!!
@

@Sladjan

pre oko 2 godine

Moze i 3 pobede i jedna neresena ...da im bude jos teze! :D
M

MacVilander

pre oko 2 godine

Ako neko prati komentare zna da nisam bot vec ciganin do poslednje kapi krvi.. E sad moze neko da shvati kako hoce, ali Zvezda je realno duplo bolji tim od PARTIZANA.. SRAMOTNO BI BILO DA Partizan uzme titulu pored takve razlike u kvalitetu.. Ali brate da se valja 10 minuta a da ti nije faktički nista to je sramota(i nije mu prvi put)... I onda jos veca sramota sudija produzi utakmicu 4min...Znam da se oni sluze svim i svacim, i da smo derbi odigrali oprezno jer je partizan najopasniji u tranziciji ali brate napadni taj cukaricki daj drugi gol, otresi ih i zatvori utakmicu... Sad ce neko da prica cija je vlast taj se tim gura... A oni kad su osvajali prvenstvo u evropi ih punili svi, a vidi se sta radi zvezda u evropi poslednjih 5 godina. PAMETNOM DOSTA
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Ma jeste Tadic gurao nas,doveo nam je Gasprom pa ga je Vucic prebacio vama i delio je dresove Partizana stranim drzavnicima.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

To i ja kazem.Ne trebaju nam te gluposti.Niti nam treba da se spustamo na nivo Partizana.I ako gledaju vlast,kako su onda 2017-te uzeli titulu?Kako je Vozdovac smeo da pobedi Zvezdu? Nego navikli su navijace na izgovore,te price im piju vodu i oni ih terorisu.Te Vucic naredio,te mora Zvezda, te Terzic naredio Stanoju sastav,te Jojic namerno napravio penal,te Vucic oterao Asana i Sumu i tako te price za retardirano glupe.Zvezda je najkvalitetnija,to pokazuje i stalnim napretkom u Evropi,odlicnim partijama dok kada je Partizan bio sestostruki sampion izbacivao ga Samrok,petardirao Bilbao,petardirala ga Petah Tikva,pregazio ga Tun itd. Cak i kada im saberes osvojene bodove u svim grupnim fazama u sest sezona videces da su osvojili ukupno 6-7 bodova. Igrali cetri puta grupnu fazu, dva puta po NULA bodova i dva puta po tri boda ili jednom tri a jednom cetri. Niti jedan prolaz grupe i uvek poslednji. A Zvezda za pet sezona,tri LE i sva tri puta prosla grupu, dva puta sa drugog mesta,jednom sa prvog.Dva puta uzastopno liga sampiona i oba puta od prvog kola kvalifikacija kao niko nikada do sada.U obe lige sampiona smo padali sa najtezima,bili nam prvak Evrope i sveta i vicesampion Evrope.U obe ls smo za trece mesto bili u igri do samog kraja.Oboreni mnogi rekordi sprskog fudbala u Evropi.Toliki broj kvalitetnih ekipa smo izbacili.Cak i pobedili Liverpul,ne u za engleze nebitnoj grupi LE vec u LS kada su Liverpulu bodovi bili prekopotrebni.Dakle uzet skalp prvaku Evrope i sveta.Pa u oba meca nadigran Milan cak i u periodima sa igracem manje.Pa te rezultate uporedjivati sa Partizanovim moze samo onaj Zeks Pantic i da im prica bajke dok se istovremeno njegov klub bavi gomilom mahinacija sto nam je ponasanje Sase Ilica i pokazalo.
L

Ludilo grobarsko

pre oko 2 godine

prvo govore kako ce da nas Cuka pusti sada ipak Borjan krade vreme?!
G

Ga Gandri

pre oko 2 godine

Borjan kapiten!!
P

Pomoćnik redakcije

pre oko 2 godine

Znamo da nije...
B

Bbbbbbb

pre oko 2 godine

KAPITEN !!!
B

Bera995

pre oko 2 godine

Hahahahaha.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Pa naravno da se valjao da ukrade na vremenu.
@

@sima smarac

pre oko 2 godine

Jeste Simo, bas smo bili pod velikim pritiskom od strane Cuke, navaljivali ljudi i imali 0 suteva...pa je legao da krade vreme! Hahaha
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

A najzesce je sto je na klupi Cukarickog vas covek i sportski direktor koji je oterao Ilica i opet kradete sibicarski!Dajte drugi gol nek Pavkov diblingom baci stopera Cuke na dupe kao Ben i cao.
@

@sima smarac

pre oko 2 godine

Oteran je trener jer je pokusao da se skloni postenjacinama iz gromade!
G

Gostlflčgčd

pre oko 2 godine

Naravno da mu nije ništa, nego je ukrao 15 min utakmice i naravno da zvezdine sudije to ne produže.
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

Nema vise Toletovig barjaka, nema pesme da se Zvezda gasi...??? Bilo lepo tada? Nema vise....