Luka Adžić (MN Press)
Luka Adžić (MN Press)

Nema više prepreka za Adžića, Cvole može da razmišlja o srpskom napadačkom tandemu

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.09.21. | 16:21

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde dobio radnu dozvolu, počeo da trenira sa ekipom i u narednom periodu čekaće šansu za prvi takmičarski meč od maja ove godine

Gotovo mesec dana nakon što je kao slobodan fudbaler potpisao za holandski Cvole, Luka Adžić je konačno dobio radnu dozvolu. Bez nje nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nije imao pravo da trenira sa ostatkom ekipe, te se već danas ekspresno priključio grupnim treninzima kako bi što pre uspeo da dosegne zadovoljavajuću fizičku spremu neophodnu za uslove Eredivizije.

Srpskim fudbalerima koji dolaze u Holandiju obično je potrebno oko mesec dana kako bi pribavili radnu vizu. U slučaju 23-godišnjeg ofanzivca proces je trajao nešto kraće, te više nema formalnih prepreka da debituje za novi klub. Naravno, biće potrebno određeno vreme pre nego što bude moga da iz nedelje u nedelju na terenu provodi po 90 minuta.

Izabrane vesti

Adžić je bez takmičarske utakmice od 20. maja ove godine. Drugi deo prošle sezone odigrao je na pozajmici u Emenu, za koji je na 12 utakmica postigao tri gola, prvenac baš protiv Cvolea čiji će dres nositi u budućnosti.

U poslednje tri godine otkako je otišao iz Crvene zvezde, Adžić se nije naigrao fudbala. Upisao je svega 35 nastupa uz pet pogodaka, a nosio je dres Anderlehta, Ankaragudžua i Emena u dva navrata.

Nastavak sezone možda će doneti i scenario u kojem srpski tandem Slobodan Tedić - Luka Adžić predvodi napad Cvolea, u ovom momentu poslednjeplasiranog tima Eredivizije i jedinog koji nema pobedu.



tagovi

Luka Adžićcvole

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara