Komentari na vest

NEMANJA GUDELJ - Zapadnoevropski mentalni sklop sa srpskim srcem

G

Gostilinjo

pre preko 1 godinu

Evo Milutine da ti odgovorim pola ekipe Rep. Srbije su poreklom iz Bosne i Hercegovine npr. Sergej Milinkovic Savic je krajsnik (Sanski Most), Luka Jovic (Bijeljina),Nemanja Maksimovic je iz Zvornika, Mihajlo Ristic je iz Ugljevika, N. Gudelj iz Trebinje,
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Sjecam se da sam tada na Sport Klubu sasvim slucajno naletio na utakmicu Ajax-Tvente. Gudelj je bio daleko najbolji igrac na toj utakmici. Dao je prelijep gol i imao asistenciju, i podijelio ne znam ni sam koliko kvalitetnih lopti za krila/napadace. Tada sam pomislio 'ovaj mali za godinu, dvije ima da igra u Mancesteru ili Celziju sigurno'. A on se legenda ispalio u Kinu da uzme pare. Ne znam stvarno sta je pametno ciniti u takvoj situaciji, ali slobodno mogu reci da je mogao biti bar dva, tri puta bolji igrac i igrati u nekom od top 10 evropskih klubova.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta kaze na to Anastasija Raznatovic.
l

ludadzija

pre preko 1 godinu

Zar je bitno? Mislim da ces odgovore na to pre pronaci u zutoj stampi nego na sportskom portalu.... srecno u potrazi
R

Realno baki

pre preko 1 godinu

Meni odlican igrac ali ovo njegovo ponasanje van terena je za svaku osudu. Druzenje sa klaberima, u vezi sa Anastasijom, porodican covek haha. Zelim mu da se spasi na vreme
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@realno baki .. sta je problem sto se zabavlja sa Anastasijom? Zasto se ne bi zabavljao ako moze i svidjaju se jedno drugom? Kao sto on nije celog dana fudbaler , tako ni ona nije pevacica.
m

mikiZR

pre preko 1 godinu

Smesan kao crtani film, igra u smesnom timu ali ono moramo da budemo uz naše momke bez obzira na sve.
i

istinozbornik

pre preko 1 godinu

Kada prođemo kao košarkaši biće kuku lele. Nema mesta loženju i veličanju prosečnih ili blizu prosečnih fudbalera.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Pa ja bih bio i vise nego zadovoljan da prodjemo kao kosarkasi. To bi znacilo da prodjemo grupu kao prvi i da ispadnemo onda u osmini finala. To i nije tako lose.
n

nešaNBG

pre preko 1 godinu

Decko jeste možda dobar ali se zna de nije u stanju bez roditelja da funkcionise normalno. Ali to je ok, on je rob i lepo zarađuje a oni uživaju.
G

Gostilinjo

pre preko 1 godinu

Hercegovac Srbenda nas
M

Milutin 2

pre preko 1 godinu

E, to ti je najbitnije, da je poreklom Hercegovac. A koliko ima Srbijanaca, hajde da čujemo.
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Ako vec imate potrebu da se izdvajate po nekoj svojoj zamisljenoj posebnosti u odnosu na druge Srbe, eto imate Bosnu i Hercegovinu pa tu budite ljuti Hercegovci.