Nemanja Mihajlović će se boriti za titulu

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 13:00

Bivši vezista Rada i Partizana potpisao za Žalgiris

Ostavio je dubok trag Andrija Kaluđerović, igrao bitnu ulogu i Matija Ljujić, a u 2024. ključeve tima Žalgiris je poverio još jednom Srbinu. Ovoga puta Nemanji Mihajloviću.

Nekadašnji krilni vezista Partizana promovisan je u pojačanje ekipe iz Kanuasa u pohodu na još jednu titulu. Ionako je Žalgiris rekorder Litvanije sa deset naslova, međutim, u novom prvenstvu će imati zadatak da sa trona skine Panevežis, koji je u minulom ciklusu završi ispred Zelene šume.

Izabrane vesti

Mihajlović je saradnju ograničio do kraja kalendarske godine, s obzirom da se u Litvaniji A liga igra u peirodu od marta do novembra.

Ovo je 28-godišnjem izdanku Radove fudbalske akademije peta zemlja van Srbije u kojoj će se oprobati, jer je u međuvremenu pokušavao u Holandiji (Herenven), Poljskoj (Akra), Turskoj (Balikesir i Bolu), te Bosni i Hercegovini (banjalučki Borac i Sloga Meridijan), uz epizodu u subotičkom Spartaku.

Pre dolaska u novu sredinu, Mihajlović je igrao za Borac, ali na deset utakmica za Banjalučane nije postigao gol, da bi na poslednjoj, protiv Zvijezde, zabeležio dve asistencije.


tagovi

LitvanijaLitvanija 1ŽalgirisNemanja MihajlovićNemanja Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara