Nemanja Miletić na raskršću: Zovu Azijati, Slovaci, Mađari, Vojvodina...

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.05.24. | 12:40

Srpski štoper završio misiju na Kipru

Završena je treća inostrana epizoda Nemanje Miletića. Posle belgijskog i saudijskog, osetio je kiparski fudbal, dobro se pokazao u Nikoziji i na rastanku dobio samo lepe reči od zvaničnika Omonije.

Srpskom štoperu je istekao ugovor na Rajskom ostrvu, a kako je klub rešio da renovira igrački kadar, usled promene sportskog direktora i trenera, odlučeno je da se pozdravi sa devetoricom fudbalera iz ove sezone. Između ostalog i sa bivšim štoperom Partizana. U korektnom tonu, praćen pozitivnim vibracijama, naročito na bazi onoga što je 33-godišnji defanzivac učinio na profesionalnom i ljudskom planu za dve godine.

Izabrane vesti

Miletić je u prvoj sezoni sa Omonijom osvojio Kup Kipra (protiv AEL-a iz Limasola), u tek završenoj nije uspeo da ponovi rezultat (poraz u finalu od Pafosa), ali je sve skupa odigrao 63 utakmice, između ostalog i u Evropi, tako da sad čeka novi izazov.

Interesenata ima, momka iz Kosovske Mitrovice zovu klubovi sa Dalekog i Bliskog istoka, kao i iz Srednje Evrope (Slovačka, Mađarska, Poljska), a uvek je u opticaju i povratak u Mozzart Bet Superligu. Vojvodina je pokušala da ga vrati zimus, ali je tad Nemanja bio pod ugovorom. Partizan je uvek aktuelan, jer je u njemu proveo dva mandata, ali kako je sezona tek okončana, niko ne želi još da žuri.

Sa biografijom kakva je Miletićeva nema ni razloga.



tagovi

OmonijaNemanja Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara