Komentari na vest

Nemanja Milunović za Mozzart Sport: Eraković je moj Markinjos, posle Zvezde možeš da igraš gde hoćeš

Š

Šiti Donac

pre preko 2 godine

Djede, kazi zasto nas ostavi? Koliko si im oprostio?
n

nema blama klinac

pre preko 2 godine

Sa kim se brojcanik svadja??Jel ima neko da mi objasni???
S

Svadja se

pre preko 2 godine

Sa svojim mozgom.
D

Dachaa

pre preko 2 godine

A ben mbape verovatno hahahahaha
H

Hahahahahahahahahaahahaaahah

pre preko 2 godine

Hahahahaha mbape je igrao protiv zvezde , a zvezda je pobedila Liverpul hahahajajajaj, a bi izgubili od Flore hahhaahahahaahahhahahahahahah
j

ja sam jaaa

pre preko 2 godine

Druze gde ce da igraju? Prosek godine stariji od isusa. Vidimo koliko se klubove lome oko igraca, ubise se medjusobno
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Prevedi, majke ti. Ako ti znas sta si hteo da kazes, onda bi trebao i nama da prevedes.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Kaže Milun, posle Zvezde možeš da igraš bilo gde. A ovi naši koji su sada u Zvezdi, posle Zvezde će u penziju, posle Zvezde će igrati šah na Kalemegdanu 😂😂😂 Treba nam sveža krv, trebaju nam igrači ispod 30 godina. Treba nam najviše brzina. SREĆAN BADNJI DAN.
S

SLUŠAJ VIC

pre preko 2 godine

Rešio Piroćanac da opljačka zlataru. Kasno uveče kada se zatvorila zlatara dodje on ispred, vidi nema rešetke na zlatari. Uzme jednu ciglu i zvekne je u izlog. Puče staklo razbi se izlog, utrči Piroćanac unutra, natrpa zlato u džak i pobegne kući. Jel znate kako je Piroćanac pao za tu pljačku??? VRATIO SE PO CIGLU😂😂😂
H

Hehehehehe

pre preko 2 godine

Minus dao Piroćanac.
9

951357'

pre preko 2 godine

Ja definitivno nisam normalan 👳‍♀️👳‍♀️👳‍♀️
9

951357

pre preko 2 godine

Ti definitivno nisi, slazem se.
K

Keket

pre preko 2 godine

Jedan od najboljih defanzivaca u novijoj istoriji kluba? S jedne strane, mozda i jeste istina, al sigurno ne zbog njegovih partija, vise zbog slabe konkurencije, pa covek je odigrao samo poslednju polusezonu korektno ostalo je bilo uzas, i cim je odigrao par meseci u kontinuitetu solidno pokupio prnje i zapalio, sto se mene tice, ovaj momak me ne interesuje i nemam nikakav osecaj da je nekad igrao za Zvezdu
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Bio je loš kad je jurija Sona, Endombelea, Levandovskog, itd...u toj zadnjoj polusezoni je bio najbolji štoper Lige Evrope. Pametnom dosta.
@

@skrabotina

pre preko 2 godine

Pa to sam i rekao, samo zadnju polusezonu je odigrao korektno, do tad smo ga svi pljuvali i to sa razlogom
M

Mister Goldpinga

pre preko 2 godine

Miluna osporavati? U Turskoj je jedan od najboljih stopera. Pratim njihovu ligu. Silja Pesic i Milun bi legli Zvezdi ko budali samar, ai Mrkela se pita. Kako radi, vidimo.
M

Milko

pre preko 2 godine

Mister Goldpinga@Zapamtite,Mrkela se ne pita ništa, pare se izvlače iz Zvezde preko transfera i to je jasno. Kakav Mrkela, Toza pa čak i Terzić. Zar mislite da su oni tolike neznalice, da ne znaju koga dovode. Rišairo ima takvu statistiku u zadnje 3g.da ga ni baba moja ne bi dovela.
E

Eh

pre preko 2 godine

Joj Milune vrati se, ti si nam jedini spas
G

GostHhaha

pre preko 2 godine

Dajte coveku pare sto mu se duguje,to ne sme da se zaboravi preko 600 000 eura duga!!!!!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Kojih bre 600k, znas li sta pricas? To znaci da on skoro 2 godine nije dobio platu. Mislis da je to realno i da ima logike? Tako da oladite vise sa tim vasim grobarskim glupostima, i razmislite zasto je Asano pobegao i koliko se njemu duguje.
p

podesen

pre preko 2 godine

300 000 evra sa premijama mu duguju .Nema igrača kome se ne duguje,katastrofa sa novcem je .
R

Runolist

pre preko 2 godine

Mogu da igraju gde god hoće?! A Zvezda ne može da proda ni jednog igrača ni u kinesku ligu...
9

951357

pre preko 2 godine

Ja ne verujem kakvi su prvi komentari na intervju, koji je odlican! Pokrivene sve teme, coveku svaka na mestu! Bravo i hvala Milune za sve ucinjeno u Zvezdi! I naravno da je otisao zbog boljeg ugovora i manje stresa, sto je sasvim normalno za igraca koji je u tridesetima i zeli da se obezbedi i naplati dobre sezone iza sebe. A kako kuburimo sa stoperima u reprezentaciji, mogao bi Piksi zapravo da obrati paznju na njega. Em ima iskustva igranja protiv najboljih, em je opasan po gol protivnika.
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Ama zasto svi moraju da imaju misljenje koje se poklapa sa tvojim? Ko si ti da mislis da je tvoj stav o bilo kom pitanju jedini merodavan? Daj ime i prezime, biografiju, ko si ti, sta si uradio u zivotu pa ti daje za pravo da se ovoliko pravis pametan? Kao da si maltretiran u detinjstvu, ajde ostavi nas na miru vise, stvarno je i nama zvezdasima dosadilo da citamo tvoja razmisljanja. Ja razumem da mozda nemas sa kim da podelis neko razmisljanje da si usamljen i slicno ali daj covece ostavi nas na miru i ne pravi se pametan kada ocigledno nisi.
d

dosada

pre preko 2 godine

Koliko si ti naporan
9

951357

pre preko 2 godine

@zufer - ti si Zvezdas koliko sam i ja Grobar. A ko si ti pa da mi trazis bilo sta? Ajde sto imas krizu identiteta i toliko nemas svoje ja i lazes i spinujes mesecima, vec ovde prozivas ljude koji imaju svoj stav i misljenje vec danima. Ko si ti da to radis? Sta si ti uradio i postigao? Znam sta nisi uradio - posetio psihijatra. Tako da, odi sto pre dok ne postanes udvojena licnost.
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Ja jesam delija ali nisam iskompleksiran isfrustriran i pun mrznje kao ti, pokusavam realno i objektivno da sagledam stvari. Vidim da sam te bas pogodio, i da te je zabolelo, izvini za to, ali shvati da nisi najpametniji i da ne moras na svaku vest, apsolutno svaku o svemu da ostavljas komentar i da se raspravljas sa ljudima koji ne misle isto. A ovo za psihijatra, ti to izgleda iz iskustva, meni takve stvari nisu potrebne.
S

Smorio je

pre preko 2 godine

@Zufer1989. Provalio si ga, provalio si Brojčanika. Po njemu se vidi da niti ima devojku, niti ima prijatelje. Pa mu bude lakše kada ovde pametuje.
s

sjasi vise

pre preko 2 godine

Ako mogu da te zamolim ikako da ne pametujes vise,ti sve znas ,sve poznajes i u sve se razumes
9

951357

pre preko 2 godine

E moj Zufere, iz aviona se vidi da si Grobar koji se lazno predstavlja, jer apsolutno furas grobarske fore. Ajde to, nego sto dodas jos jedan komentar sa jos jednim laznim nikom. Evo, mali eksperiment, ja cu sad da budem realan Grobar i da kazem da je moj voljeni Partizan namestio 90% utakmica i da je Zvezda 3x bolji tim. sto je Evropa i dokazala. E sad, kazi mi, je l' sam ja sad navijac Zvezde ili lazni navijac Partizana?
E

Evo ga brojčanik

pre preko 2 godine

Ti si bolestan. Jel imaš ti život, ili se ceo dan prepireš na vestima o CZ I na vestima o JSD.
J

Joba

pre preko 2 godine

Reci kratko i iskreno vec sam imao godina i otisao sam zbog love,morao sam da se obezbedim finacijski!Mi to postujemo jer smo videli da nisi nezamenjiv!!!
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Pa to je i rekao ali lepo upakovano
N

Nikkkkk

pre preko 2 godine

A trebao je da igra za dzabe u zvezdi da bi vi iskompleksirani bili malo zadovoljnini
C

CzBgg

pre preko 2 godine

Covek nam je dovoljno pomogao na terenu, evo sad ce bas da se pravda tebi, mnogo mu ti znacis.
C

Cokili

pre preko 2 godine

Pa kad mozes da igras gde hoces, sto ne ode u Real nego u Alanju...
G

Gosthahaga

pre preko 2 godine

Pisem ti ovo kao Partizanovac ili ti je prljav mozak i ljubomoran si ili si sa inteligencijom slabiji.Decko je napisao da je u Srbiji ogroman pritisak i da posle tog pritiska ti nista ne pada vise tesko gde god da odes da igras.Au sta si napisao jezivo