Dragan Džajić i Nemanja Vidić (©Starsport)
Dragan Džajić i Nemanja Vidić (©Starsport)

Nemanja Vidić i Dragan Džajić danas iznose programe na RTS-u

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.03.23. | 12:06

Konačno ćemo saznati šta kandidati za predsednika FSS predlažu u svojim programima

Nemanja Vidić i Dragan Džajić konačno u javnosti. Danas nešto posle 18 sati na prvom kanalu Radio televizije Srbije, u OKO magazinu u kada će izneti svoje predloge za razvoj srpskog fudbala.

Ne u isto vreme, ne sučeljeni, ali – transparentno. Vidić je najavljen za 18.15, a Džajić za 18.40.

Izabrane vesti

U najavi emisije autora Gorislava Papića, RTS piše…

Šta nudi srpskom fudbalu, kakav tim je okupio i sa kojom idejom, na čiju podršku računa? Šta misli o srpskom klupskom fudbalu, šta o selektoru Stojkoviću? Šta srpskom fudbalu danas nudi Nemanja Vidić? Kako je sastavio svoj tim; tu ima ljudi za koje nismo ni znali da ih zanima fudbal, kako je podelio uloge u timu, šta su mu ključne ideje? Na čiju podršku računa u Srbiji, ima li podršku iz inostranstva? Kakva je razlika između srpskog klupskog fudbala koji je on ostavio pre 20 godina i ovoga danas? Šta je bolje, šta je lošije? Kako gleda na rezultat reprezentacije? Šta misli o selektoru Stojkoviću, šta o protivkandidatu za mesto predsednika FSS-a Draganu Džajiću?”.

To je o Vidiću. A o Džajiću?

Zašto mu je sada FSS izazov? Kao čovek koji je igrao na svim bitnim stadionima u regionu, koji i danas gleda utakmice na svim fudbalskim terenima u Srbiji – kako mu izgleda srpski fudbal? Šta su najveći problemi, zbog kojih stvari je optimista? Šta može da uradi u Savezu? Koga bi vodio iz Zvezde, da li u njegovom timu ima mesta i za ljude iz Partizana, na koga računa iz privrede, na koga iz politike? Kako mu deluje sadašnja reprezentacija Srbija, šta misli o svom protivkandidatu Nemanji Vidiću?”.

Podsetimo, izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije zakazani su za 14. mart u Staroj Pazovi.



tagovi

FSSDragan DžajićNemanja Vidić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara