Komentari na vest

Nenad Brnović doveo Sutjesku do pehara Kupa: Igrali smo najlepši fudbal u Crnoj Gori

L

Lacijal1!

pre 11 meseci

Neka prica sto oce, nije se pokazao, sa ekipom za klasu boljom od buducnosti, izgubio titulu. Ima 4 igraca koja su prevazisla tu ligu, kalibra za czv i partizan (matanovic, erakovic, strikovic i konrad)
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Sutjeska Nikšić ❤️ Sutjeska Foča
V

Vladan7777

pre 11 meseci

Tajron Conrad, strastan igrač, prebrz, jak i ubojita ljevica, podsjeca me na Bena ako nije mozda i kvalitetniji u nekim segmentima... Nikako mi nije jasno kako Zvezda i Partizan ne vide ovakve igrače, garantujem bolji od onih sto dovode i koji se spominju,pri tome 25 godina čini mi se.
L

Logistik

pre 11 meseci

Sad kad pocnete vi da nam preporucujete crnogorske Mesije i Ronalde i kao kako Zvezda i Partizan to ne vide. Druze, mislis da salju skaute vise u ligu koja je poslednja u Evropi? Dignite nivo fudbala pa mozemo da pricamo,kako mislis da Zvezda oceni igraca i njegov kvalitet ako on igra u najgorim uslovima na kontinentu? Kako?
V

Vladan7777

pre 11 meseci

Druze, poenta price je da treba probati sa likom koji ne kosta puno a ima solidnu biografiju i super 3 zadnje sezone. Ponikao u Fejnordu, nastupao za neke Grčke klubove i sad Sutijesku. Definitivno bi manje bolio kao promašaj od La Pare, Motike, Kulibalija ili sa druge strane Traorea, Andreadea za koje se daju masne pare. Tako da razmisli malo prije nego sto komentarises.
A

Astoria

pre 11 meseci

Slazem se...trebalo bi obratiti paznju na njega. Levom nogom igra, ugovor mu istice sad u junu ove godine. Bivsi djak Fejenorda, Sparte iz Roterdama, nastupao za Kambur i Ergotelis odakle je dosao u Sutjesku. Na 32 meca postigao je 24 gola i imao 9 asistencija. Centarfor koji moze da pokrije i poziciju krilnog napdaca.