Nenad Brnović (©MN Press)
Nenad Brnović (©MN Press)

Nenad Brnović vlasnik PRO licence

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.12.20. | 16:24

Nekadašnji fudbaler Partizana stekao pravo da samostalno vodi timove elitnog ranga

Trener omladinaca FK Partizan Nenad Brnović postao je u ponedeljak vlasnik UEFA PRO licence.

On je u Tivtu odbranio diplomski rad na temu „Analiza rada menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu Fudbalskog kluba Partizan Beograd“, pred komisijom za edukaciju trenera FSCG u sastavu dr Niko Raičković, Boris Ljutica, dr Kosta Goranović i Miodrag Džudović, i tako stekao pravo da samostalno vodi neku prvoligašku ekipu.

Izabrane vesti

Nekadašnji vezista crno-belih već je imao iskustva na klupi A ekipe nekog kluba, kada je krajem 2015. bio trener Zete na nekoliko utakmica. Uprkos zadovoljavajućem učinku, nije mogao da ostane na toj poziciji upravo zbog toga što nije imao odgovarajuću licencu, pa je izvesno vreme radio kao trener omladinaca tog kluba, da bi se u leto 2018. priključio Partizanu i sa Parnim valjkom je trenutno drugi na tabeli Omladinske lige Srbije, četiri boda iza Brodarca.

Njegovih ruku delo je, između ostalih, Nikola Štulić koji je napredovao do prvog tima, ali u svojoj uzrasnoj kategoriji već postigao 11 golova, tu je i Nemanja Jović, Nikola Čolić, koji su takođe priključeni seniorima, pa talenti koji kucaju na vrata ekipe Aleksandra Sranojevića, poput Dragana Bojata, Vanje Vlahovića, Marka Milovanovića, Miljana Momčilovića, Mihaila Petkovića...


tagovi

FK PartizanNenad Brnovic

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara