Nenad Milovanović (©Starsport)
Nenad Milovanović (©Starsport)

Nenad Milovanović: Pregovaramo sa klubovima iz tri zemlje, Gordić još nije Sitijev

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.04.22. | 09:36

Svakako ide na leto

Braća Ivan i Luka Ilić, Slobodan Tedić, Filip Stevanović, a od leta i Đorđe Gordić? Vezista Mladosti iz Lučana jeste dobrim igrama Superligi privukao pažnju brojnih evropskih velikana, ali Nenad Milovanović za Sportski žurnal kaže da ništa još nije potpisano kad je u pitanju potencijalni odlazak 17-godišnjeg veziste u Mančester Siti.

Izabrane vesti

Tačno je da smo u pregovorima sa nekoliko evropskih klubova oko Đorđa Gordića, ali nije prodat u Mančester Siti. Razgovarali jesmo, sve opcije su i dalje otvorene, izabraćemo najbolju ponudu, a u koju će zemlju na kraju otići još ne znamo”, rekao je Milovanović za Sportski žurnal.

Podsetimo, portal Telegraf je objavio da se uveliko priča o obeštećenju od oko 3.000.000 evra što je svakako mnogo više no što bi mogla da plati konkurencija iz Srbije, pre svega Crvena zvezda. Milovanović međutim ne želi o ciframa, jer posao – nije gotov.

Imamo nekoliko dobrih ponuda za Gordića, to i ne krijemo, radi se o kvalitetnom igraču. Zvali su nas klubovi iz tri evropske zemlje, kao što sam rekao još ništa nije potpisano. Otvoreni smo za razgovore”, završava Milovanović.

 

 


tagovi

Đorđe GordićNenad Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara