Dijego Kosta
Dijego Kosta

Neuništivi došao kod Besmrtnih

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 19:57

Dijego Kosta potpisao za Gremio

Dijego Kosta je neuništiv! Iako već nekoliko godina unazad deluje kao da se nalazi nadomak završetka karijere, očigledno nema nameru da se zaustavi. I naredne sezone će igrati u brazilskoj Seriji A, pošto je danas kao slobodan igrač potpisao ugovor sa Gremiom do kraja ove godine.

Dijego (35) ima sjajnu karijeru iza sebe, igrao je i za Brazil i za Španiju, nosio dresove Atletiko Madrida, Čelsija, Valjadolida, Vulverhemptona, Atletiko Mineira i Botafoga.

Izabrane vesti

U redovima trostrukog prvaka Južne Amerike nisu krili zadovoljstvo angažovanjem iskusnog asa.

"On je Španac ali ima brazilsku krv i svuda je osvajao titule. Dijego Kosta stiže da pojača napad Besmrtnika. Višestruki šampion u nekoliko evropskih klubova već je nosio žuti dres Brazila i crveni Španije, a sada će braniti boje trikolora. Dobro došao", stoji u saopštenju Gremija.

Popularni Besmrtni Trikolori su prošlu godinu završili na drugom mestu brazilskog šampionata, a i ove sezone imaju izuzetno visoke ambicije. Ostaje da se vidi koliki će doprinos biti Dijega Koste, koji je prošle sezone postigao tri gola na 13 utakmica za Botafogo.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara