Vilijams (©Reuters)
Vilijams (©Reuters)

Neverovatno: Injaki Vilijams dve godine igrao sa komadićem stakla u stopalu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 16:37

Fudbaler Bilbaa išao na operaciju

Svakakvih zanimljivih priča ima u svetskom fudbalu, ali ovo što je danas otkriveno na konferenciji za novinare Ernesta Valverdea, trenera Atletik Bilbaa pred poslednje kolo Primere je za potpunu nevericu.

Šef struke crveno-belih je rekao novinarima da je Injaki Vilijams, verovatno najbolji igrač Bilbaa, dve godine igrao sa komadićem stakla u stopalu! I to je tek nedavno otkriveno...

Izabrane vesti

Na pitanje zašto je Vilijams bio na operaciji, Valverde je rekao:

„Injaki je pre dve godine kada je bio odmor imao incident, kada je slučajno stao na čašu i zadobio duboku posekotinu na tabanu. Parče stakla mu je ostalo zaglavljeno nakon što mu je rana zašivena, ostalo mu je u stopalu“, pričao je Valverde.

Kako je Injaki u takvom stanju igrao fudbal, nikom nije jasno.

„Dva centimetra kristala stakla mu je ostalo u stopalu i počelo je da mu oštećuje tetivu. On je osećao nelagodnost ispod ožiljka mesecima, primao je terapiju. Tek nedavno je ustanovljeno o čemu se radi, morao je to da sredi i dobio je dozvolu kluba da ode na operaciju“, ispričao je Valverde ovu neverovatnu priču.

Bilbao će u poslednjem kolu Primere igrati u gostima sa Rajo Valjekanom, ali rezultat svakako neće uticati na poziciju na tabeli, jer će crveno-beli biti na kraju peti.


tagovi

Injaki VilijamsErnesto ValverdeAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara