Karim Benzema (©Reuters)
Karim Benzema (©Reuters)

Neviđena glupost Mendija, nezaustavljivi Karim stiže do uzastopnih het-trikova u Ligi šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.04.22. | 22:04

Kakav je majstor francuski golgeter

Udara glavom kao nogom, pa i kao rukom, a onda je pokazao i da ima reflekse kao mačka!

Neuzastavljivi Karim Benzema nastavlja da zatrpava Čelsijev gol, ovog puta zahvaljujući neviđenoj gluposti Eduarda Mendija. Ovakav kiks jednog od najboljih golmana planete zaista se ne pamti, pogotovo jer je imao dovoljno vremena da se namesti i u miru raščisti eventualnu opasnost. Umesto toga želeo je da odigra smireno najbližem igraču do sebe, ali je umesto toga samo uvalio Antonija Ridigera u problem što je Benzema pročitao. Zbog toga je Francuz uhvatio Ridigera na krivoj nozi, oteo mu loptu i onda sa oko 25 metara poslao loptu u prazan gol.

Izabrane vesti

Koliko je Karim Benzema veliki potvrđuju i sledeći detalji. Prvi je igrač u istoriji koji postiže het-trik protiv Čelsija u Ligi šampiona. I to za 46 minuta! Postigao je poslednjih sedam Realovih golova u svim takmičenjima, deset od prethodnih jedanaest!

I, još nekoliko podataka vrednih svakog poštovanja i dubokog naklona - u poslednje dve utakmice elitnog takmičenja ima šest golova, po dva het-trika! On je tek četvrti igrač u istoriji Lige šampiona sa uzastopnim het-trikovima. Pre njega to su uradili samo još Luiz Adrijano, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi. A, samo su dvojica to uspeli u vezanim nokaut mečevima. Kristijano Ronaldo i sada Karim Benzema. On je ujedno i prvi igrač u istoriji Real Madrida koji je tresao mrežu pet puta zaredom u Ligi šampiona.

Kakav strelac, kakav golgeter, kakav majstor!



tagovi

Karim BenzemaReal MadridLiga šampionaEduard Mendi

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara