Nevolja za Orlove: Andrija Živković pozitivan na koronu

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.09.21. | 18:55

Krilni fudbaler PAOK-a ispao iz kombinacije za sutrašnji duel protiv Luksemburga

Nevolja za reprezentaciju Srbije uoči sutrašnjeg duela protiv Luksemburga. Bivši krilni fudbaler Partizana, a trenutno član PAOK-a iz Soluna, bio je pozitivan na testu za virus korona, objavio je FSS na zvaničnom sajtu.

Rođeni Nišlija bio je podvrgnut testu kao i ostatak tima, kako pravila UEFA nalažu, dan uoči utakmice sa Luksemburgom na kojem je dijagnostifikovano prisustvo virusa COVID-19.

Izabrane vesti

"Posle redovnog testiranja obavljenog u petak ujutru dan pred utakmicu protiv Luksemburga u SC FS Srbije u Staroj Pazovi utvrđeno je da je igrač PAOK-a Andrija Živković pozitivan na virus COVID – 19.U skladu sa medicinskim propisima i protokolima UEFA, Živković je po dobijanju konačnih rezultata napustio sportski centar. Dalji boravak u Srbiji provešće u kućnoj izolaciji u skladu sa važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju virusa COVID – 19. Preostali reprezentativci, uključujući i stručni štab A tima, dobili su negativne rezultate, tako da su na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za meč protiv Luksemburga", stoji u saopštenju FS Srbije.


tagovi

Andrija ŽivkovićKorona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara